MTSK Direksiyon Sınavında Dikkat Edilmesi Gerekenler...

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, öncelikle herkese selam... Forumda MTSK ile ilgili yazılanların hepsini okudum, ben,m öğrenmek istediğim şu:
Bu sınavda daha önce görev alan arkadaşlar, direksiyonda nelere dikkat ediyor.
İlk defa yarın Komisyon Başkanı olarak görev alacağım, neler yapmam lazım, Emniyet kemeri takmadı diye kişi direk bırakılır mı? yoksa arabayı sürüşüne bakılır, ondan sonra mı karar verilir. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

size ek-3 mü ek-4 mü öyle bir form veriyorlar ona göre karar veriyorsunuz.üstteki kategoridekiler herhangi biri oluşursa sınavı o anda sonlandırıyorsunuz. şuan kemer var mı yok mu hatırlamıyorum :)

Hocam artık formda bulunan hatalardan duruma göre birini bile yapsa bırakıyorsunuz.

Avrupada ehliyet sınavında geçme oranı %53.

Reyhanli' Alıntı:
Hocam artık formda bulunan hatalardan duruma göre birini bile yapsa bırakıyorsunuz.

Avrupada ehliyet sınavında geçme oranı %53.

B kategorisindekilerden 2'sini yaparsa kalıyor.

hocam kemeri takmazsa direk indiriyorsun zaten size verilen formda 1 hata olduğu kısımda yer alıyor
ama komisyon başkanıysan
sınav başlamadan önce aracın ruhsatını mutlaka kontrol et ekzos muayenesi ve vizesi yapılmışmı
(Bir arkadaş kontrolde muayenenin yapılmamış olduğunu fark ediyor ve o gün o araçla yapılacak sınav iptal oluyor.Siz yinede o günkü sınav ücretini alıyorsunuz :D )
araç plakası ile size verilen sınav evrakındaki araç plakası aynımı
Kursiyerin ve usta öğreticinin imzaları tammı
her kursiyerde kimlik kontrolü
bunları mutlaka yapın

bilisimci_009' Alıntı:
sınav başlamadan önce aracın ruhsatını mutlaka kontrol et ekzos muayenesi ve vizesi yapılmış mı
(Bir arkadaş kontrolde muayenenin yapılmamış olduğunu fark ediyor ve o gün o araçla yapılacak sınav iptal oluyor.Siz yinede o günkü sınav ücretini alıyorsunuz :D )
Bak bu kısmı bilmiyordum :D :+1:

Geri