MTSK Sınav Sorumlusu Kursu ve Kafamdaki Sorular

Kodla Büyü

KurtalanExpress

Site Gezgini
Merhaba Saygıdeğer hocalarım;

İlçemde MTSK Sınav Sorumlusu Kursu açıldı ve ben de 100 tl ücreti bankaya yatırarak başvurumu yaptım.

Fakat bazı öğretmen arkadaşlarım katıl tabi iyi olur, ek gelir olur, 3 ayda 1 bu sınav yapılıyor vs. derken
bazı öğretmenler de diyor ki ; sana sıra gelmez, görev sürekli olarak aynı torpillilere dağıtılır, boşa para harcama vs.

Sizlerin değerli görüşlerini bekliyorum, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada Kurtalan/Siirt'te görev yapıyorum. :+1:

sakın bu kursu kaçırma hocam.
bi kere gelmez iki kere gelmez sıra ama illaki nasılsa sana da gelir sıra.
bu kurs her sene düzenlenmiyo
Allah bilir bir daha kaç yıl sonra gelir.
100 lirayı nereye verdin de geçmedi
al belgeni elinde dursun.

bizim ilde de açıldı bu kurs. ilk gün hemen tüm belgeleri hazırladım. başvuru ücreti 200 tl idi bizde. aynı gün bankaya yatırdım parayı. ertesi gün gidip evrakları verecektim ki o günün akşamı yazı yayınlandı iptal edildi diye. çok başvuran varmış, kış ayıymış,şubat tatili geliyomuş vs saçma sapan bahanelerle iptal ettiler. parayı şimdi geri alacaz bakalım bekliyoruz...

Teşekkür ederim Joomlaci hocam; zaten başvurumuzu yaptık bakalım. Dediğin gibi elimizde bulunsun diyerekten. :)

Bizde de şubat geliyor vs. diyerek ekmezler umarım. :)

Saygılar

Re: Ynt: MTSK Sınav Sorumlusu Kursu ve Kafamdaki Sorular

hocam ben bu belgeyi 2 sefer aldım şimdi üçüncüsü için kurs açıtılar. Her seeferinde önceki belgeleri iptal ediyorlar kanun değişti bahanesiyle. Kısacası halk eğitimler kolay para kazanmanın yolunu bulmuşlar.

Yuhh be 200 tl kurs ücreti mi olur? adamlar işi ticarete dökmüş resmen :verymad:
Hocam senede 1-2 defa gelir sıra yani bizim burda böyle. Sıra gelmesinden ziyade şunu düşünmen gerek hocam; sürücü adayının yanında siz oturacaksınız ve bir yanlışlık olduğunda siz müdahale edeceksiniz. Bunu yapabilirmisiniz yada bu sınavda severek görev almak istermisiniz? Ben meslektaşlarıma kızıyorum bu konuda o gün sınava geliyorlar ve herkesi geçiriyorlar tamamen para kazanmakk için yapıyorlar bu işi sonra da ne mi oluyor, etraf trafik canavarı kaynıyor, kusura bakmayın ama bunun sorumlusu biziz :!:

tuncay2744' Alıntı:
Yuhh be 200 tl kurs ücreti mi olur? adamlar işi ticarete dökmüş resmen :verymad:
Hocam senede 1-2 defa gelir sıra yani bizim burda böyle. Sıra gelmesinden ziyade şunu düşünmen gerek hocam; sürücü adayının yanında siz oturacaksınız ve bir yanlışlık olduğunda siz müdahale edeceksiniz. Bunu yapabilirmisiniz yada bu sınavda severek görev almak istermisiniz? Ben meslektaşlarıma kızıyorum bu konuda o gün sınava geliyorlar ve herkesi geçiriyorlar tamamen para kazanmakk için yapıyorlar bu işi sonra da ne mi oluyor, etraf trafik canavarı kaynıyor, kusura bakmayın ama bunun sorumlusu biziz :!:
:+1: :+1:

Tabi ki bunu yapabilirim hocam. :) Benim düşüncem buradaki kodamanlardan bize sıra gelir mi gelmez mi? Bunlar her seferinde kendilerine sınav görevi çıkartıp bizi es geçerler mi? Yoksa işte hakkaniyetle döner mi bu iş. Bunu merak etmiştim.

Hayırlısıyla bu hafta sonu kursa başladık :)

Geri