MTSK yazılı sınav ücreti yatmadı

Kodla Büyü

m_cengiz

Site Gezgini
uzuuuuun bir aradan sonra foruma geri döndüm

Arkadaşlar 10 ocak ta yapılan MTSK sınav ücreti yatmamış daha. acaba sorun sadece bende mi yoksa herkeste aynı sorun var mı. daha önce hiç bu kadar geç yatmamıştı. Aynı ay içinde yatar diyorlar ay bitti hala yatmamış.

1 aylık süre içinde yatıyor hocam. Daha zamanı var anlayacağın. :lol:

Teşekkür ederim hocam. ilk defa bu kadar geç kalmıştı da haftaya falan yatar heralde :)

m_cengiz' Alıntı:
Arkadaşlar 10 ocak ta yapılan MTSK sınav ücreti yatmamış daha. acaba sorun sadece bende mi yoksa herkeste aynı sorun var mı. daha önce hiç bu kadar geç yatmamıştı. Aynı ay içinde yatar diyorlar ay bitti hala yatmamış.

Paran bittiyse ben yatırayım bir miktar :)

Şaka bir yana normalde en hızlı yatan MTSK sınavlarıydı ama sistemden çekmemişler halen sınav bilgilerini. Biraz daha gecikecek gibi duruyor.

salih01tr' Alıntı:
m_cengiz' Alıntı:

Paran bittiyse ben yatırayım bir miktar :)

Şaka bir yana normalde en hızlı yatan MTSK sınavlarıydı ama sistemden çekmemişler halen sınav bilgilerini. Biraz daha gecikecek gibi duruyor.

yatırmana gerek yok haftaya alırım elden :)
ilk defa gecikti merak ettim acaba benim iban falan mı karıştı dedim :)

bu en son yapılan sınavın ücrreti ne kadar eşime yatmış ama sanki eksik yatmış

biz geçen hafta yapılan direksiyon sınav ücretlerini aldık bir ay önceki yatmadı mı hala?

22 martta ki snavın ücretini bende almadım,mem i aradım,,dilekçe yazın dediler,,yazdım verdim okula,mem e gönderdiler,,şimdi cevap bekliyoruz..arkadaş ne iş bu sınav parasını kursiyerlerden bi güzel almayı biliyorlar tıkır tıkır..
ama öğretmenlere her zamanki gibi nasıl olsa sesleri çıkmaz diye yatırmıyolar.
2 ay önce olan bi sınav ücretini hangi akla hizmet hala yatırmazlar anlamıyorum..
:verymad: :verymad:

12 Aralık 2015 tarihindeki yazılı sınav ücreti hala yatmadı. Alan arkadaş var mı acaba? Yer İstanbul...

Geri