Muhabirlerin BİZDEN İstekleri

Kodla Büyü

Teachnologist

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bakanın yanlış bilgilendirme yaptığı açıkca ifade edilmeli. Söylediklerinin de ne tür bir çalışma sonucu elde edildiği açıklanması istenmelidir. Benim çocuğum şeklindeki düşünceler tamamen eğitimden anlamayan ifadelerdir, bilimsel ifadeler değildir.

basın' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
bakan beyin tv lere çıkması ve bizim işimize yaradı.önceden bizleri haber gazeteciler tezat düşünceler içeren cümlelerden dolayı beni arıyorlar..
bunlara en son desteklenecek bölümler arasında yer alması..

şu sıralar bir ulusal TV, bir haber kanalı, bir Dergi ve bir haber ajansı ile görüşüyorum..
bunların hepsi beraber ortak haereket etmemizle oluyor..

ben bazen muhabirlerin istekleri oluyor ben yetişemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim..

istek 1
KIYMETLİ BAKANIMIZIN
benim 5 yaşında çacuğum var. oda bilgisayar biliyor hatta bana da öğretiyor şeklinde beyanı vardı..bunu video görüntüsünü bana atarsanız sevinirim...

teşekkürler
desteklerinizi bekliyorum....

Dostum cuma sonra telefonlaşalım.
istediğin sahne http://video.haberturk.com/haber/video/ ... unde/57747 burada. kesip yollayacağım.

24, a haber, trt haber, haber türk.
BAkanın songünlerde canlı yayına çıkıp aynı kandırmacayı yaptığı kanallar.

Hocam Bilişim Teknolojleri dersi ve ülkemizin Bilişim Teknolojileri geleceği ile ilgili endişelerimizi basın aracılığı ile elinizden geldiğince duyurunuzdan ötürü teşekkürler. Artık tüm bilişim teknolojileri öğretmenlerinin sorumluluktan pay çıkarıp elinden geleni yapması gerekiyor. Yazıyoruz ne oldu düşüncesini benimseyen bir görüş kesinlikle olmaması gerekir.Üniversite giriş puanlarınız, üniversitede gördüğünüz derslerin zorluğu kimsenin umrunda değil, Bizlerin MEB camiası için değerli branşlar olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor.

Arkadaşlar bunlar basına demeçe verme gibi birşeye girmez umarım. Biliyorsunuz memurlar veremez. Sadece kaynak olacak veriler mi gönderiyorsunuz?

Bakanımız herkes bilgisayar biliyor diye B.T dersinin kaldırılmasını kendince haklı buluyor. 2-3. Sınıftaki bir öğrenci de gayet güzel Türkçe konuşabiliyor. Okuyup yazabiliyor. O zaman bu mantıkla Türkçe dersini de kaldırmamız mı gerekiyor? Bu soruyu da fırsat bulursak tv kanallarında bakanımıza soralım arkadaşlar.

Basına izinsiz demeç vermek en fazla kınama cezası ile cezalandırılır, onun da bir şeye etkisi yok müdür de olursun genel müdür de. ayrıca eskiden kınama cezalarına karşı mahkeme açılamıyordu , bazılarının o çok beğenmediği akp zamanındaki değişiklikle mahkeme açılır oldu.

Geri