Mustafa Dönmez’in sitemiz ile ilişkisi kesildi.:)

Kodla Büyü
Böylelerine şimdiye kadar hangi akla hizmet yazdırmışlar peki? Bilimsel hiçbir açıklama olmadan kafasına ne gelirse yazan kişilerin olduğu siteleri sevmiyorum.

Mustafa dönmez gider
mustafa döner gelir
zaten bu değişik insan formu her kimse kendi adıylamı yazıyor acaba

başımıza tüm norm, ders, formatör, btr dertlerini, açan bu kör zihniyeti bir türlü kesemedik

Bu iyiye yorulacak bir haber demek ki gittikçe kuvvetleniyoruz bir kaç yıla kadar bilgisayar dersine ihtiyaç yok diyen bakanı bile partiden ihraç ettirebiliriz :D

ismailt' Alıntı:
Bu iyiye yorulacak bir haber demek ki gittikçe kuvvetleniyoruz bir kaç yıla kadar bilgisayar dersine ihtiyaç yok diyen bakanı bile partiden ihraç ettirebiliriz :D

:)

İnşallah hocam ama o dediğin zor çünkü bu hükümet politikası A gider B gelir olan yine bize olur :) Hatta diğer seçimlerde yine gelirlerse bu sefer kadrolularıda sözleşmeli yapablirler o derece kötümser olmak lazım :P

el ele versek neler neler yaparız tebrik ederim yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarımızı

haberi silmiş başlığı silmemiş gereksizler. ayrıca sitelere bakıyorum ebs yöneticileri yazar. zaten bunlardan başkasıda böyle öğretmen karşıtı yazı yazamazdı

Sözde, site ile ilişiği kesildi ama o zat bu devirde boşta kalmaz. Yakın zamandaki başka bir yazısında da müdür alımlarda mülakatın iyi bir şey olduğunu savunuyordu. Başka isimler adı altında birilerinin satılık kalemi olmaya devam edecektir.

Değerli arkadaşlar az önce mebpersonelinde okuduğum bir yorumdan esinlendim ve aklıma bir fikir geldi. etik mi değil mi tartışalım istiyorum.
ali uğur doğan
3-5 saat ek ders için bu kadar anlamsızca bir yazı yazan kişiyi kınıyorum.öğretmenliğin ne olduğunu anlayamamış.gel kardeşim şırnakta görev yapıyorum ben.insanlar burada bilgisayarı açmayı bilmiyorlar daha.

Doğu ilimizde bir okulda çalışan arkadaşlar.. okullarındaki öğrenci ve velileri örgütleseler.. onlara bilgisayar konusunun ne kadar önemli olduğunu, batınında bu şekilde daha çok geliştiğini, sizlerin burada teknolojiyi kullanmanızı ve gelişmenizi istemedikleri için bilişimi seçmeli yaptılar.. devlet size bu konuda yardım etmiyor labaratuar isteriz bilgisayar isteriz tablette gelmedi devlet bakmıyor buraya bilgisayar göndermiyor biz bilmiyoruz teve den izliyoruz. Bilişim zorunlu olsun..şeklinde bir eylem planlansa nasıl olur diyorum. :idea: :mrgreen:

kamudanhaber.com da bir de adam yazısının sonuna şu açıklamayı yapmış yaw. ulan ne cahil adamlar var yaw.

Yazarın Açıklaması 23/05/2013

(Aykırı düşünceye tahammül etmek)

Bilgisayar öğretmeleri ile ilgili yazdığım yazıya bu kadar yorum/tepki geleceğini düşünmüyordum. Herkes düşüncesini hakaret içermeden açıkça ortaya koymalıdır. Mesela müdür başyardımcıları kaldırılmalıdır, ilçe müdürlükleri kaldırılmalıdır, teşkilat yasası değiştirilmelidir 30 genel müdürlük kapatılmalıdır vb. birçok konuda eğitimciler görüş/yorum/makale gibi yazılar yazmaktadırlar. Bu yazılarda bu görevlerde bulunanların görevleri ile ilgili kişisel yorumlar okuyucular ile paylaşılmaktadır. Yoksa hakaret etmek/ aşağılamak gibi bir amaç güdülmemektedir. Amaç sistemi daha verimli hale getirmektir.

sinir katsayılarım gerildi.

vikvik' Alıntı:
http://ogretmendiyari.com/haber_detay.asp?haberID=2913&HaberBaslik=bilgisayar-ogretmenlerine-ihtiyac-yok

http://www.kamudanhaber.com/egitim/bt-o ... 85763.html şimdi iki siteye birden yazıyorum sessiz kalmayın lütfen! bu hepimizin aldıgı eğitime emeklerimize hakarettir.
Bir iki değil ki bunu gibi çok var nano kafa, nano mermer.
her-telden-f29/sendika-ilce-baskani-ile-tartistik-t111390.html

Şikayetimizi ilgili sitelerin iletişim bölümüne yazdım her kes yazsın ses getirecektir. Böyle çapulculara meydanı boş bırakmayalım.

yaw arkadaşlar adamların niyeti bizleri kızdırıp kendi siteleri için rate artırmak. gelmeyin bu oyunlara, sıradan bir insanın düşüncesini bu kadar ciddiye alıpta adam yerine koymayın. birde bu düşünceye sahip birilerini internette haber yapınca şaşırmamalı. mustafa dönmez kim diye aramayın kim olursa olsun uzakta aramayın emin olun kendi okulunuzda bile vardır m. dönmezler.

Geri