Mustek 1200 ub plus Kaydetmiyor.

Kodla Büyü

komodor64

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda mustek 1200 ub plus tarayicı var orjinal cdsini bulamadım o yüzden sitesinden driverini indirip yükledikten sonra bir kaç tane dll dosyası eksik olduğundan programı calıştıramadım. Eksik olan dll dosyalarını indirdim,program çalışıyor.Ancak bir türlü tarama işlemini gerçekleştiremedim.Scan dedikten sonra scanning yazısı gözüküyor scanner calısıyor ancak taranan resim kayıt olmuyor. Kaydettigim yeri biliyorum sorun burdan kaynaklanmıyor. Bilgisi olan yardımcı olursa cok memnun kalırım.

vista ve windows 7 de aynı tarayıcıyı kullandım bende. w7 ve vista driverları mevcut paylaşabilirim sizle yalnız pztesi okulumdayım. ben bir problem yaşamadım gayet güzel çalışıyor.vista da windows fotoğraf galerisinden dosya kamera ve ya tarayıcıdan alı seçip taratıyordum. w7 de ise aygıtlar dan tarayıcıyı seçip istediğim şekilde taratabiliyorum.

Eyvallah hocalarım yarın önce kütüphaneyi kurup deneyeyim daha sonrada klasör ortak görevlerinden taratmayı deniyim. Çok teşekkürler öneriler için.

Kütüphane dosyasını kurdum fakat tekrar olmadı. Kütüphane dosyasını kurarken mfc42.dll dosyasında hata verdi. Onu atlayarak kurdum fakat yine tarama işlemi yapılıyor ama pcye kaydetmiyor.

bende de aynı sorun var hocam çözümünü bulabildiniz mi yardımcı olabilir misiniz hocalarım

Hocam sorun taratma sorunu değil, tarayıcının resmi taradıktan sonra bir programda açamaması. Bu yüzden kaydolmuyor.

Mustek'in tanıdığı birkaç program var, bunlar yükleme klasöründeki Appdata gibi bir dosyada yazılı

En garantisi Ulead Photo Express SE 3.0 yüklemeniz ve bu programdan taratmanız. Tarayıcının Direct Scan özelliği ile hiç muhattap olmayın. Ulead Photo Express SE 3.0 yükleyip direk programı açın ve GET menüsünden Scannerı seçerek işlem yapın.

Ben bugün bu şekilde başardım.

iyi çalışmalar

Geri