Nöbet Ücreti

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bakanlığın düştüğü hal ortada. müdür yardımcılarının nöbet konusunda bakanlığın birimleri topu birbirine atıp duruyor. bizim ilçede fatih Btr lerin nöbet konusunda aynı şeyleri yapıyor 4 aydır bi karar veremediler Fatih Btr lerin nöbet tutup tutamayacağı konusunda bimer e yazdım ordan da cevap yok

Ekli dosyalar

• Screen Shot 05-18-16 at 10.34 AM.PNG
    Screen Shot 05-18-16 at 10.34 AM.PNG
    316.1 KB · Görüntüleme: 634
Konya Karatay ilçe milli eğitim şube müdürüne gerekli evrakları verdik mudur yrd. aracılığıyla, bi dahaki aya kesin çözelim dedi ya bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar Fatih Btr görevini yürüten bilişim teknolojileri öğretmenleri fatih btr görevi olmadıkları bir gün tutabilir. Bunun için okul idaresine 1 güne 7 saat ders yazdırırsanız o gün btr göreviniz olmayacağından nöbet tutup ücretini alırsınız. Zaten yazıda btr görevi bulunan günlerde nöbet dahi tutamaz denilmektedir.

dijireis79' Alıntı:
Arkadaşlar Fatih Btr görevini yürüten bilişim teknolojileri öğretmenleri fatih btr görevi olmadıkları bir gün tutabilir. Bunun için okul idaresine 1 güne 7 saat ders yazdırırsanız o gün btr göreviniz olmayacağından nöbet tutup ücretini alırsınız. Zaten yazıda btr görevi bulunan günlerde nöbet dahi tutamaz denilmektedir.

hocam aynı durumdayım zaten bir gün kadromun olduğu yerde 6 saat dersim diğer 4 günde başka bir okulda Fatih BTR yim ama bunu kimseye anlatamadım bimer e yazdım cevap gelmedi.

adana seyhandayım. nöbetimi tutuyorum parasınıda alıyorum. ha nöbet olmasa ona da razıyım :)... parasını istemiyorum vermeyin dedim olmaz dediler :D...

btr olmadığın gün nöbet görevi verilir...

Geri