her_dem' Alıntı:
kdoksan' Alıntı:
Hocam bende lisede BTR yim kendi okulumda 2 günüm var ayrıca nöbet ve sivil savunma kulübü bende bu ara bir tky çıktı.Yani başka okulda btr olduğumuz sürece kendi okulumuzda normal öğretmeniz.Teretdüt edilen hususlarda sıkıntı var.Bunu ilçedekilerde müdürlerin bazılarıda biliyor.Ona göre bilgisayar öğretmenlerini ellerinden kaçırdıklarıdan yükleniyorlar fırsat bu fırsat.
Hocam gorevi tebliğ ederlerken ilgili yonetmeligin ilgili maddesi uyarinca gorevi kabul etmiyorum de. Bitti. Bence korkuyorsunuz ondan kaynaklaniyor.
Dediğini yaptım hocam korkacak bişey yok.Yönetmelikte açık var.İlçe milli eğitim göz yumuyor.Sen lisede Btr görevi yürütüyorsun burada normal öğretmensin diyorlar.
Bt Rehber öğretmen tenefüslerde de bu görevi yürüteceği için nöbet görevi verilemez diye geçiyor.Buda müdürlere açık kapı veriyor burada nasılsa btr görevi yapmıyor diyerek nöbet basıyorlar.
11.BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenlere Ek-1 ’de belirtilen görevlerin dışında nöbet
görevi de dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.
-BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenler eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde (teneffüs
saatleri de dahil), ilgi (a) yazı ekinde belirtilen görevler doğrultusunda öğretmen ve
öğrenciler için BT rehberliği görevlerini yürüteceklerdir. İlgili öğretmenlere nöbet görevi de
dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.
-İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar
doğrultusunda verilebilecektir.