Nöbete Ücret TT

Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ebsli değilim ama nöbeteücret hastagine destek verelim..bir olalım arkadaşlar

Yarın toplu sözleşme günüymüş 10:30da toplanılacakmış. Bu akşam tt olduğuna göre nöbet ücretide cepte :) diye düşündüm bian :)

Re: Ynt: Nöbete Ücret TT

#nobeteucret
Ct4GzPdFJs

Bu güzelmiş
http://t.co/Ct4GzPdFJs

Sanırım gün başına
Birde 8 saat diye bir ücret lafı var haftalıktır sanırım

Kötü haber,
Çok ucuz a bitirdiler bizi.Bedavaya gelmişiz yine.

Kaynak?

3 saat diye haber var.. hiç yoktan iyidir.. bunca sene hiç durdukk. aylık 100 tl hiç yoktan iyi.. ama sendikalar 6 da diretmeli. yada ekders ücreti iyileştirmeli.

tarafszhaber' Alıntı:
3 saat diye haber var.. hiç yoktan iyidir.. bunca sene hiç durdukk. aylık 100 tl hiç yoktan iyi.. ama sendikalar 6 da diretmeli. yada ekders ücreti iyileştirmeli.
bu haberler nerden twitter dan mı. 3 ek ders parasını ben vereyim gelip tutsunlar da görelim

çok güzel destekleyelim ki bende destekledim ama biz BTR olduğumuz zaman nöbet vermiyorlar size nöbet veremeyiz diyorlar yani buda demekki o ekders yalan olur bizim için... Ama kesinlikle verilmeli desteklemeye devam :++:

Ömür boyu btr olmayacaksın.
Ömür boyu öğretmensin.

Benden destek yok! Yarın öbür gün nöbeti bile ücretli tutuyorlar denilecek, sanki haftada 20 saat veriliyormuş gibi... Ben her zaman aynı şeyi savunuyorum, ekderste v.b. şeylerde iyileştirmeler kendilerinin olsun... Bütün öğretmenler için ortak olan maaşta iyileştirme yapılması taraftarıyım... Ekders, dolayısıylada buna bağlı olaraköğretmenlerin okulageliş gidiş saatleri, dersi olduğu gün sayısı v.s. öğretmenlerin özlük hakları konusunda adam akıllı tek ses olabilmesini engelleyen, ikilik çıkaran unsurlar....

COBOL' Alıntı:
Ömür boyu btr olmayacaksın.
Ömür boyu öğretmensin.

dersin yok ömür boyu btr'sin bence hadi diyelim senin dediğin gibi olsun bakalım bu nöbet ücretini ömür boyu verecekler mi... 5 sınıftan bile dersini kaldıracaklar bedevi gibi 2-3 okul dolaşıyorsun ondan sonra çok mutluyuz diyelim ne güzel. Bu arada seni teknik servis elemanı olarak görmüyorlarsa ne mutlu sana...

AES yorumu

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1440226362670.jpg
    uploadfromtaptalk1440226362670.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 385
Geri