NİMET ÇUBUKÇU CANLI YAYIN BIÇAK SIRTI'NDA

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MİLLİ EĞİTİM BAKANI NİMET ÇUBUKÇU CANLI YAYIN BIÇAK SIRTI'NDA..
ERSOY DEDE İLE BIÇAK SIRTI 22:00'DE ÜLKE TV'DE

izlemiyorum ama, söyleyeceklerini tahmin edeyim;
Bir iki dakika meb sorunları, öğretmen atamaları kpss kopya skandalından bahsedermiş gibi yapar
gerisi tamamen referandumda evet kullanın propagandası ile geçer

Zaten programın adı Türkiye Referandum'a Gidiyor... Orda Milli eğitim Bakanı sıfatıyla değil hükümetin yöneticisi konumuyla bulunuyordur :D

Çok mutluyorum çünkü çok cici tatlı bir milli eğitim bakanımız var ve tüm kanallara çıkarak dertlerimize derman oluyor.Tüm eğitimle ilgili problerimize yapıcı çözümler buluyor. Oley iyi ki böyle bir bakanımız var ne mutlu bize :( :?

Yarın bizim apartmanın önüne gelip konuşcakmış deseniz acaba bi daha izler miyim :)
Bakanın ağzından bugün ve bundan sonra da bilgisayar öğretmenleri ile ilgili birşey çıkacağını sanmıyorum. Bir gelişme olursa bunu da eğitek ya da personel genel müdürü yazılı olacak açıklar...

Bir gün " Sırat Köprüsü " programına da çıkacak. O zaman göreceğiz onu. Bakalım bizim derdimiz onu geriyor mu germiyor mu?

Arkadaşlar üzülmeyin lütfen milli olmuş ablamız çeçitli kanallar aracılıyla, sıkıntılarımızı gidermek için ter döküyor :wink:

Milli Referandum Bakanı... Birde ikide bir bir hukukçu olarak konuşuyorum demiyor mu cinnet geçiriyorum... Hukuk'un başına öğretmen geçtiğini düşünsenize...

Ama orası ciddi bir yer öğretmen olmaz, öğretmenin başına herşey reva...

eski bakana kötü diyordum ama en azından akedemik bir kariyeri vardı. Bu kadın ne yaptığınıda ne dediğinide bilmiyor :mrgreen:

s_kajmeran' Alıntı:
Milli Referandum Bakanı... Birde ikide bir bir hukukçu olarak konuşuyorum demiyor mu cinnet geçiriyorum... Hukuk'un başına öğretmen geçtiğini düşünsenize...

Ama orası ciddi bir yer öğretmen olmaz, öğretmenin başına herşey reva...

çok güzel özetlenmiş bir Türkiye gerçeği. Eğitim şart değil mi ? bir de her şeyin başı eğitim miydi ?

schumix' Alıntı:
Yarın bizim apartmanın önüne gelip konuşcakmış deseniz acaba bi daha izler miyim :)
Bakanın ağzından bugün ve bundan sonra da bilgisayar öğretmenleri ile ilgili birşey çıkacağını sanmıyorum. Bir gelişme olursa bunu da eğitek ya da personel genel müdürü yazılı olacak açıklar...

Ben bizle alakalı değil, eğitimle ilgili ağzından birşey çıksa bile razıyım :x

inş defolup gidecek en kısa zamanda başımızın belası:(
tayyibin bunu değiştirmesi ki inş değiştirecekmiş aklı başında yaptığı ilk ve tek icraat olacak!

fatosböte' Alıntı:
inş defolup gidecek en kısa zamanda başımızın belası:(
tayyibin bunu değiştirmesi ki inş değiştirecekmiş aklı başında yaptığı ilk ve tek icraat olacak!

Bişey değişmez onun da başında tayyip olunca. tayyip değişmeli

BBNET
Geri