n11 Hediye Çeki Satışı

Kodla Büyü

btdebt

Aktif Üye
Sitede bulunan %111 hediye kuponu kampanyasında kazanılan kuponların donanım haberde satışı ile ilgili başlıklar görmüştüm. Biraz inceledim ama aklıma takılan bir nokta var. Satış sırasında güven olayı nasıl sağlanıyor acaba. Bilgisi olan var mı?
Önce parayı alıp kuponu vereyim desen, alan kişi risk almış oluyor. Önce kupon sonra para olayında satan kişi risk alıyor.
Satış olayı hesap şifrelerinin verilmesi yoluyla mı yapılıyor ?
Galiba taksit yaptırabilmek için ya da kredi kartı kullanabilmek için sanal pazar üzerinden satış olayı yapanlar var anladığım kadarıyla, bu ne kadar güvenlidir? Karşı taraf ödeme onayı verince mi kuponu vermek gerekir? Bir kaç kuponum vardı kullanmayacağım ben, süresi geçmeden değerlendirmek isterim, o yüzden bir sorayım dedim. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

benim 9 tane vardı kullandım, en az 200 tl lik alışveriş yapıyorsunuz 100 tl düşüyor, elektronik bil ve ve beya eşyada işe yaramıyor, örneğin 2 parça aldınız 210 tl tuttu, 110 tl ödüyorsunuz aldığınız ürün genelde alıcı ödemeli ve farklı yerden alıyorsanız 1 den fazla kargo ödüyorsunuz, mağazaların bazıları dandik, mesala paspas aldım tarihi geçmiş ve defolu çıktı geri gönderemedim alırken kargo ödedim bide gönderirken verecektim zaten bana 35 tl ye gelmişti 1 sene kullanır atarım dedim. ayrıca iadede ve gönderilmeyen üründe çek iade olmuyor, banyo için aldığı bir ürünü mağaza göndermedi ürünün hediye çeki iade edilmedi böyle bir saçmalık var sitede ayrıca birçok ürün uygun fiyata satılmıyor, hediye çekiniz yoksa alışveriş yapılacak bir yer değil.

alış veriş de en güvenilir forumların başında r10 geliyor. Trade puanı kimin ne olduğunu gösteriyor zaten

btdebt' Alıntı:
Sitede bulunan %111 hediye kuponu kampanyasında kazanılan kuponların donanım haberde satışı ile ilgili başlıklar görmüştüm. Biraz inceledim ama aklıma takılan bir nokta var. Satış sırasında güven olayı nasıl sağlanıyor acaba. Bilgisi olan var mı?
Önce parayı alıp kuponu vereyim desen, alan kişi risk almış oluyor. Önce kupon sonra para olayında satan kişi risk alıyor.
Satış olayı hesap şifrelerinin verilmesi yoluyla mı yapılıyor ?
Galiba taksit yaptırabilmek için ya da kredi kartı kullanabilmek için sanal pazar üzerinden satış olayı yapanlar var anladığım kadarıyla, bu ne kadar güvenlidir? Karşı taraf ödeme onayı verince mi kuponu vermek gerekir? Bir kaç kuponum vardı kullanmayacağım ben, süresi geçmeden değerlendirmek isterim, o yüzden bir sorayım dedim. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
Bikaç kere çek alıp kullanmışlığım var. Kimisinde önce parayı gönderdim, kimisinde sonradan gönderdim. Dikkat ettiğim şey referansı sağlam olan kişilerle alışveriş yapmak oldu. Satarken ilkdefa çek satışı yapıyorsanız, ilanınıza referansı düzgün olan kişîlere satılacaktır diye yazabilirsinîZ.

kuponlar 1 aylık sure zarfında kullanılıyo.elimde 2 adet 100 tl lik kupon mevcut 1 tanesi ile saat alacam.diğerine bakalım:) 3 gun sonra aktif olucak

Bende kuponumun birine navigosyon cihazı aldım, diğerine de kitap aldım, navigasyon geldi güzel sıkıntı yok ama kitaplardan hala ses seda yok,1 hafta geçmesine rağmen mağaza onay vermedi, bir kaç kere aradım tedarik sürecinde diyorlar... Bazı satıcılar hemen gönderirken bazıları dandirik...

ben ordan indirim çeki alıyorum güvendiğim kişilerden, hiç sorun yaşamıyorum. hacıkemal ve müdür42 nickli kullanıcılardan alıyorum genelde..

istediğin gün istediğin seansta 1 bilete 1 bedava kod 3 tl
divarese mağazalarında 30 tl indirim çeki 3tl
boyner ve ykm de 150/25 3 tl
morhipo 175/30 3 tl
morhipo 300/50 3 tl

thekanarya' Alıntı:
istediğin gün istediğin seansta 1 bilete 1 bedava kod 3 tl
divarese mağazalarında 30 tl indirim çeki 3tl
boyner ve ykm de 150/25 3 tl
morhipo 175/30 3 tl
morhipo 300/50 3 tl
sinemada 1 bilete 1 bedava kod sistemi nasıl işliyor

bir bilet ben alıyorum diğerini kodla alıyorum bu şekilde mi?
Yani bilet 10 lira ise 2 bilet bana 13 liraya gelecek

Geri