n11 satıcısı

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar n11.com'dan ramtech nickli satıcıdan kingston ram aldım.
ram arızalı çıktı. 3 adet amd işlemcili makinada ve 1 adet intel işlemcili makinada ram çalışmadı.
kişi ile irtibata geçtim. sen slota yanlış takıp rami yakmışsındır dedi.
n11'den iade girdi. iade yerine ram çalışmadığı gibi slotlarımın bazıları çalışmaz hale getirdi diye yazdım.
adam telefon ile arayıp ağzına ne geliyorsa söyledi.

dikkatli olun. bu alıcıdan alışveriş yapmayın.

ram sahte kingstondu.

geçmiş olsun hocam. yeni bir şeyler almak her zaman heyecan verici olmuştur ancak insanı alışverişten soğutuyorlar

Re: Ynt: n11 satıcısı

compteach06' Alıntı:
Öğretmen arkadaşların çokça işine yarayacağını düşündüğüm böyle durumlarda kesinlikle karşı tarafı susturabileceğiniz bir android uygulaması mevcut. Adı ACR . Yaptığınız telefon görüşmesinden sonra görüşme kaydedilsin mi diye soruyor. Sağladığı kolaylıklar çok oluyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=tr
Hocam
Karşı tarafın sesi nerede ise sıfır kayıt ediyor.En iyi Kayıt kalitesinde kullanıyorum, yine öyle.
Olmazsa olmaz bir program
Ama durum bu;
Başka bir alternatif uygulama yokmudur?

hasari' Alıntı:
Geçmiş olsun peki iade kabul edildi mi?

hocam rakam fazla olmadığından kabul edildi ama adamın bana hakaret ettiği kaldı. artı iade sonrası ilk gönderim kargosu bana kaldı. n11 'e durumu anlattım. kargo ücretinden fazla hediye çeki yüklediler.

amacım kimsenin mağdur olmaması.

Sahte kingston olduğunu düşünmüyorum. n11.com orjinal ürün garantisi veriyor. Sahte ürün satan mağazalar n11'den satış yapamaz bence.

neyseki n11 müşteri memnuniyetini giderme adına gerekli çabayı göstermeye çalışıyor.

mystreous' Alıntı:
Sahte kingston olduğunu düşünmüyorum. n11.com orjinal ürün garantisi veriyor. Sahte ürün satan mağazalar n11'den satış yapamaz bence.

Ram üzerindeki hologram orjinal değil sahte kingston logosu idi ve modüller bildiğimiz markalı modüllerden değildi.

n11 ürünü görüpte göndermiyor ki!
Nereden bilecek sahte mi değil mi?

siz hala sahte olduğunu düşünmüyorsanız o zaman ben yalan söylüyorum öyle mi?

Google Play Store de Çağrı Kaydedici isminde bir program var. İki tarafın sesini de güzel kaydediyor. Şifreli giriş sayesinde korumaya da alıyor. bu gibi durumlarda kesinlikle işe yarar. aklınızda bulunsun

muallimtamer' Alıntı:
Google Play Store de Çağrı Kaydedici isminde bir program var. İki tarafın sesini de güzel kaydediyor. Şifreli giriş sayesinde korumaya da alıyor. bu gibi durumlarda kesinlikle işe yarar. aklınızda bulunsun

teşekkürler. :alkis:

COBOL' Alıntı:
compteach06' Alıntı:
Öğretmen arkadaşların çokça işine yarayacağını düşündüğüm böyle durumlarda kesinlikle karşı tarafı susturabileceğiniz bir android uygulaması mevcut. Adı ACR . Yaptığınız telefon görüşmesinden sonra görüşme kaydedilsin mi diye soruyor. Sağladığı kolaylıklar çok oluyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=tr
Hocam
Karşı tarafın sesi nerede ise sıfır kayıt ediyor.En iyi Kayıt kalitesinde kullanıyorum, yine öyle.
Olmazsa olmaz bir program
Ama durum bu;
Başka bir alternatif uygulama yokmudur?
ACR bende hiç çalışmadı. Aşağıdaki program sorunsuz çalışıyor.
https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=tr

Kaydettiğiniz sesleri dinlemek için kaydediyorsanız sıkıntı yok, ama küfür etti hakaret etti diye kayıtları kullanarak resmi bir şikayette bulunmaya kalkmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Haber vermeden bir kimsenin sesini veya görüntüsünü kaydetmek suçtur.

0nursah' Alıntı:
Kaydettiğiniz sesleri dinlemek için kaydediyorsanız sıkıntı yok, ama küfür etti hakaret etti diye kayıtları kullanarak resmi bir şikayette bulunmaya kalkmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Haber vermeden bir kimsenin sesini veya görüntüsünü kaydetmek suçtur.

aynen öyle.o yüzden bu tip durumlarda görüşmeleri kaydedecem diye baştan uyaracaksın.

hocam bu ramtech bilgisayar %100 olumlu yorum almış demekki n11 de ki yorumlara da güvenmemek lazım zaten iade ya da iptallerde yorum yapılamaması saçma

ctrl+alt+delete' Alıntı:
0nursah' Alıntı:

aynen öyle.o yüzden bu tip durumlarda görüşmeleri kaydedecem diye baştan uyaracaksın.
Tamam telf görüşmeleri özeldir.
Lakin;
"Görüşme kayıt ediliyor"
Diye uyarırsınız ve o saniyeden sonrası karşı tarafın her türlü sözlü tacizi tck ya göre ayrı ayrı suçtur.
ULan bile dediği anda...sürünür mahkemede.Pişmanlığı ve sızlanması cezai işlemi durdurmaz.

Geri