Nakil Gelen Öğrencide Sorumlu Ders

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Fen Lisesinden 10. sınıfta bir öğrenci çalıştığım Anadolu Lisesine nakil geldi 2. dönemin başında. Öğrencinin 9. Sınıf Görsel Sanatlar/müzik dersi sorumlu olarak görünüyor. Fen lisesinin ders programıyla bizim okulun ders programında 9. Sınıfta ortak derslerde farklılık var Fen Lisesinde 7 saat İngilizce var bizde 6 saat onlarda Beden Eğitimi/Görsel Sanatlar/Müzik olarak hepsinden birini alabiliyorlar sadece bizde ise Beden Eğitimi 2 saat ayrı Görsel Sanatlar/Müzik 1 saat ayrı okutuluyor. Bu öğrencimiz 9. sınıfta müzik dersi almadı diye sorumlu gösteriyor. Şimdi bu öğrencide 40 saat ders aldı ama buna rağmen o dersten sorumlu görünüyor. şimdi ben bu öğrenciye sorumluluk sınavıyla mı bu dersi geçireceğim yoksa başka bir yol mu izleyeceğim. Bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sayın Hocam,

Bu aşamada yapacak fazla bir şey yok gibi. Ancak Fen Lisesinde aldığı notları girerseniz belki sorun çözülebilir.

Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.

İyi çalışmalar.

hocam sorumluluk sınavıyla geçireceksin ama ,sorumluluk sınavı zamanı yeni yönetmelik ile dönem başı olarak değişti diye hatırlıyorum,aynı durum bizde de oldu anlattık veliye almadık öğrenciyi sınıfta kalmasın diye?

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Bende 4 gündür İl'deki yetkili kişiye ulaşıp bunu sormak için arıyorum ama hala ulaşamadım. Benim de yönetmelikten anladığım bu öğrenciyi sorumluluk sınavına sokarak geçirmem gerektiği ama yine de bir belenden öğrenmem lazım.

Geri