Namaza Aşık Bir Adam!

Kodla Büyü
Manevi hayatı düzeltme adına nereden başlamalıyım diyorsak, Namaz en iyi başlangıç.

Adam gelip burada sitesinin reklamını yapıyor hit alıyor, bunu da üstünde tartışıldığında tepki alınabilecek bir türden seçiyor ki herkes sussun diye, kadelli33 gibi bir provokatör, kendisi gibi sürekli kendi sitesinin linkini verip reklam yapmaya çalışan 1-2 kişi de bulup mesajların güncelliğini sağladı mı tamam o iş :-1: :-1:

sunny' Alıntı:
Adam gelip burada sitesinin reklamını yapıyor hit alıyor, bunu da üstünde tartışıldığında tepki alınabilecek bir türden seçiyor ki herkes sussun diye, kadelli33 gibi bir provokatör, kendisi gibi sürekli kendi sitesinin linkini verip reklam yapmaya çalışan 1-2 kişi de bulup mesajların güncelliğini sağladı mı tamam o iş :-1: :-1:
:alkis:

Derdim namazla falan değil kesinlikle, kendi sitelerinin reklamlarını yapanlarla. Bunu da şark kurnazlığı ile yapanlarla hele. Bir de bu adamlar aralarında anlaştı mı naptı bilmiyorum birbirlerinin konularına girip güncel tutuyorlar, saçma sapan smile falan bırakıyorlar. Madem güzel bir içerik var paylaşmak istiyorsun buraya kopyala-yapıştır, yok ama dert başka. Foruma eskisi kadar sık girmiyorum sebebi de bu ve benzeri muhabbetler. Reklam yapanlar, din, siyaset tartışmaları yapanlar vs. Bbnet bbnet olarak kalsın isteğim.

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

saldırı ve hakaret olmadıktan sonra, her yorum değerlidir...
bilmiyorum, öyle olması gerekir belki de...

10 düşünüp bir konuşmak, ve 100 düşünüp bir yazmak gerekir sanırım....

Efendimiz SAV kendisini tutup, silkeleyip bırakan ve boğazını yaralayan bir Bedevi'yi içtenlikle dinlemiştir.
mescide pisleyen bir bedeviyi hoş görmüştür...
vakti gelmediği halde alacağını isteyen bir adama- yanlış hatırlamıyorsam yahudi idi ve sonra Efendimizin bu davranışından sonra müslüman oldu- Hz Ömer'i göndererek borcunu fazlasıyla ödemiştir.

zan altında bırakmak için, insanların birbirlerini tanıması gerekir. zor tabi günümüz sanal dünyasında...

ömürler ve hayatlar klavye başında geçiyor....

her neyse, Allah sonumuzu hayır etsin yeniden ve hepimize hidayet nasip eylesin...

Geri