Nasıl bilirsiniz?: Samsung NP300V5A-S06TR Intel Core i7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TRUVA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ekran kartı 1 GB yerine 2 gb GT540 olsa daha iimiş
RAM 4 GB 8 yapayım dersen 2x2 yi de çıkarıp yerine 2x4 takman lazım
pil ömrü 7 saat diyor bu gerçekse süper bişi
kasa klasik dell in kullandığı kasadan ısınma yapmaz
fiyatta gayet hoş bu rakama aldısan güle güle kullan
keşke disklerde 7200 rpm başlasa
işlemcide ideal
ahh birde usb 3.0 ile 8 GB ram yanına 7200 rpm diski olsa 4 sene kesin kullanırsın derim :)) hayırlı olsun

cyberhills' Alıntı:
işlemcide ideal
ahh birde usb 3.0 ile 8 GB ram yanına 7200 rpm diski olsa 4 sene kesin kullanırsın derim :)) hayırlı olsun
teşekkürler iyi yapmışım anlaşılan...

Kampanya bitmiş arkadaşlar.Ben 1590 TL'ye almıştım...Şimdi daha iyi bir seçim yaptığımı anladım.

cyberhills' Alıntı:
işlemcide ideal

Hocam ekran kartı 2 olsa demişin, 8gb ramden bahsetmişin, valla okurken kendi halime güldüm valla.. Biz hala 128mb lık ekran kartlı 2gb Ramlı dizüstülerle takılıyoruz :)

tabi diski 7200 yaptım yoksa kesinlikle çekilmez, sizlere de tavsiyem paranız varsa SSD yoksa 7200 lük disk takın yoksa istediği kadar i7 ler 2gb ekran kartları olsun canınız sıkılabilir...

branta' Alıntı:
cyberhills' Alıntı:
işlemcide ideal

Hocam ekran kartı 2 olsa demişin, 8gb ramden bahsetmişin, valla okurken kendi halime güldüm valla.. Biz hala 128mb lık ekran kartlı 2gb Ramlı dizüstülerle takılıyoruz :)

tabi diski 7200 yaptım yoksa kesinlikle çekilmez, sizlere de tavsiyem paranız varsa SSD yoksa 7200 lük disk takın yoksa istediği kadar i7 ler 2gb ekran kartları olsun canınız sıkılabilir...
Hocam bende 7 yıl aradan sonra alabildim.Hepimiz aynı durumdayız yani...

TRUVA' Alıntı:
branta' Alıntı:
cyberhills' Alıntı:
işlemcide ideal

Hocam bende 7 yıl aradan sonra alabildim.Hepimiz aynı durumdayız yani...

Hayırlı Olsun hocam, disk olayını düşün derim(sabit değiştirmek genelde garantiliyi etkilemiyor fakat samsung'u arayıp sormanızda fayda var) 7200 2.5" heryerde bulamazsın ama http://www.fokusshop.com bu adamlar temiz iş yapıyorlar, hala getiriyorlar mı bilmiyorum..

Samsung marka iyidir hocam sorun çıkardığını duymadım iyi fiyata almışsınız güle güle kullanın hayırlı olsun:)

ben nisan 2011 de aldım casper 2630 8 gb ram 2 gb gt540 ekran kartı 640 disk gayet memnunum 1580 TL ye almıstım marka takıntım olsa dell 2630 lar 2800 civarıydı sony vaio 3000 üstü ki en fazla 4 gb ramlari vardı :) yakında 16 GB leri casper piyasaya sunar sa şaşmayın açılışıda tahminim 2500 TL civarı olur
markaya takarsan teknolojide sana takıyor i3 lere talim ediyorsun şu forumda aktif kullanıcı belki 1000 dir sorsan laptop alacağım nasıl birşey olsun desen marka sayarlar kimsede demezki yahu arkadaş i3 alınmaz i5 in devri kapandı demez ya da 64 bit win7 4 Gb ram le kasar demez :) bu kadar anlıyoruz :( ambalaj herşey gerisi teferruat

hocam marka takıntısı iyi birşey değil tabi ki ama madem o kadar para verilecek daha kaliteli birşeyler olsun istiyor insan.şahsen ben casper, exper, acer gibi markaların özellikle dış malzeme kalitesini yeterli görmüyorum.tabi verilen parayla kıyaslayabilirsiniz ama uzun yıllar kullanacağımızı düşünürsek biraz daha kalite mantıklı tercih diye düşünüyorum.msı, packerd bell gibi.mesela benim bilgisayarım 7. yılında.hala touch pad o kadar hassas ki anlatamam.bazen yazı yazarken elim üstünden geçiyor ve ufak bir temasta bile hala algılıyor.birçok marka içerisinde birkaç yılda neredeyse kullanılamaz hale geldiğini biliyoruz.tabi herkesin tercihi kendine ama uzun süre kullanılacak ürünlerde biraz kalite tercih edilmeli diye düşünüyorum...

Samsung R580 alalı 2 sene dolmak üzere. Kalite tahminlerimin çok ötesinde çıktı, çok memnunum.

Asus F3SV hezimetinden sonra samsung'un laptop ve LCD ekranlarındaki kalite tartışılmaz bile. On numara. Şimdi kim sorsa Samsung, Asus ve Lenovo öneriyorum. Kardeşime de Lenovo aldık, fiyat performansı çok iyi, başarılı.

Hayırlı olsun hocam. İyi tercih.

@branta @pegasus777 @cyberhills @hakand77 @eya yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bugün yarın elime geçer ben de izlenimlerimi aktarırım...

Geri