Nasıl Bir ders programı hazırlamalıyım lütfen yardım..

Kodla Büyü

derselkc

Site Gezgini
arkadaşlar bu sene bölüm şefi oldum ve de şansıma bu sene ders süreleri değişti bildiğiniz üzere. bana yardım edebilirmisiniz 10. ve 11. sınıflarda hangi dersleri vereceğiz ve de kaçar saat olacaklar bende ona göre ders programı yapayım.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

arkadaşlar yokmu bilip de yardım edecek olan lütfen en yakın zamada ders programı yapmam lazım ve sizden yorum bekliyorum..

arkadaşlar ben de Ticaret Meslek Lisesine yeni atandım. Web Programcılığı Dalında hangi modülleri seçmem lazım ?Ders programını nasıl hazırlamalıyım?Yardımlarınızı bekliyorum

megepbilisim.com da var hocam önerilen ders süreleri bizde ona göre hazırladık ordan bakabilirsiniz

BİR TANE TİCARET MESLEK LİSESİNDE GEÇEN YIL GÖREV YAPTIM DERS TAMAMLAMAK AMACI İLE OKULDA 3 ÖĞRETMEN VARDI VE HİÇ BİRİ SQL NASIL AÇILIR KOD NEREYE YAZILIR BİLMİYORDU NE KADAR GARİP BU MEMLEKET BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM BU HAYATA BİZDE ŞUANDA NORM FAZLASIYIZ VE BİR KÖYE POSTALANMAYI BEKLİYORUZ.

yok hocam ne kavgası sadece insan bilmeyebilirde internet kaynak dolu 3 öğretmen bir araya gelipte bunu hiç mi konuşmamışlar o kadar ek ders alıyorlar insan bir bakar yani bence yoksa bende çok iyi bir öğretmen değilim bence

hocam erkek teknik eğitimin sitesindeki ders sayılarıyla sizin gönderdiğiniz yada megepbilişimin sitesindeki sayılar farklı?? mesela megepbilişimde 10 saat web tasarım 6 saat grafik var erkek teknikte 9 saat web 5 saat grafik animasyon var??!!

bas_kan' Alıntı:
hocam erkek teknik eğitimin sitesindeki ders sayılarıyla sizin gönderdiğiniz yada megepbilişimin sitesindeki sayılar farklı?? mesela megepbilişimde 10 saat web tasarım 6 saat grafik var erkek teknikte 9 saat web 5 saat grafik animasyon var??!!
O sayıları siz belirleyebilirsiniz. Örneğin ben 10 saat web 5 saat grafik seçiyorum. BU teknik kısmında seçtiğim. Düz kısımda 12 saat web seçmiştik geçen sene. Havuzdan seçtiğin ders saati sayılarını ve dersleri sen zümre toplantında belirleyebilirsin. Bu tamamen sana ve zümrene kalmış bir durum.

meslek lisesi web alanı 10. sınıflar için seçmeli ders olarak hangi dersler seçilebilir yardımcı olurmusunuz

istediğiniz dersi seçin, nesne tabanlı programlama, sunucu işletim sistemi, veya diğer ortak derslerden, ancak dikkat edeceğiniz şey şu; 2 saatlik seçmeli dersinz varsa modülleri de ona göre belirleyin.

benim okul teknik lise web tasarımı bölümü

10. sınıflar belli zaten 15 saat
11. sınıflarda 12 saat web 3 saat veri tabanı organizasyonu
12. sınıfta 6 saat internet programcılığı 8 saat sistem bakım onarım 6 saat ağ temelleri

Geri