nasıl bir eğitim sistemi bu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nneshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nneshe

Aktif Üye
Aklım almıyor hala bu anlamsız işleri. Kamu yönetimi mezunu geliyor halk eğitimden aldığı kurs belgesiyle İngilizce dersine girebiliyor, biz hem ortaokulda hem de üniversitede İngilizce hazırlık okusak da o dersi dolduramıyoruz(Meraklı olduğumdan değil). Ayrıca atanamayan İngilizce öğretmeni yokmuş gibi. Aynı kişi sınıf öğretmeni olabilir ne bilgisi varsa... Okulumdaki bütün öğretmenler benim dersime girebiliyor, ama nedense biz Bilişimciler hiçbir derse giremiyoruz. Biz ne kadar yetersiz görünüyoruz böyle? Okulda öğretmen miyiz neyiz belli değil. Berbat hissediyorum!

Hocam derse girebiliyor dediğin halk eğitimde kurs açabiliyor anlamında mı yoksa okulda derse girme mi?

halk' Alıntı:
Hocam derse girebiliyor dediğin halk eğitimde kurs açabiliyor anlamında mı yoksa okulda derse girme mi?
okulda derse girmekten bahsettim, ama kurs da açarlarsa şaşırmam doğrusu.

Moralim bozulsa da olanlara güzel şeyler de oluyor aslında. Bu yıl 5 sınıflarda öğrencilerimden aldığım dönüt çok mutlu etti beni. "Öğretmenim biz bilgisayar kullanmayı bildiğimizi zannediyormuşuz, ama bu dersten sonra bilmediğimiz daha çok şey olduğunu farkettik" dediler. Biraz olsun önemli olduğumuzu hissettim.

Geri