http://www.gezginler.net/indir/senkar-a ... grami.html şunun gibi birşey iş görürrukidu' Alıntı:bağımsız bi bilgisayar.. aile koruma programlarından hangisi..
nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
rukidu' Alıntı:nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
:+1:
nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
Hocam "diğerlerine girişte şifre koyun" derken ne demek istedini anlayamadım, hangi giriş ?nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
YAZEN' Alıntı:Hocam "diğerlerine girişte şifre koyun" derken ne demek istedini anlayamadım, hangi giriş ?nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
YAZEN' Alıntı:Hocam "diğerlerine girişte şifre koyun" derken ne demek istedini anlayamadım, hangi giriş ?nefbote' Alıntı:ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.