nasıl yapabilirim??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rukidu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rukidu

Aktif Üye
arkadaşlar okula öğrencilerin e okula erişimi için pc koyduk ancak bu bilgisayardan e okul dışında hiçbir siteye girilmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim?

aile koruma filtresi gibi bir şey ile istediğiniz adresler dışında limit koyabilirsiniz

Kendi öğretmen bilgisayarınızla aynı ağa bağlıysa netsupport schooldan da yapabilirsiniz.

ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.

HSBC bankasında görmüştüm. müşteriler için masaüstü bir bilgisayar kurmuşlardı. sadece banknın sitesine ve bir iki haber sitesine girilebiliyordu.

nefbote' Alıntı:
ie içerik danışmanından yapabilirsiniz. sadace girmesini istediğiniz siteyi ekleyin diğerlerine girişte şifre koyun.
Hocam "diğerlerine girişte şifre koyun" derken ne demek istedini anlayamadım, hangi giriş ?

YAZEN' Alıntı:
nefbote' Alıntı:
Hocam "diğerlerine girişte şifre koyun" derken ne demek istedini anlayamadım, hangi giriş ?

Hocam sizin izin verilen site olarak eklediklerinizin dışındakilere girişe parola koyuluyor. Pencerede görürsünüz zaten. Ancak parola doğru girilince istediğiniz diğer siteleri açabiliyorsunuz.

Geri