NASA’da Çalışmış,Ama Türkiye’de İş Bulamamış!...

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
...
“Patentlerimi, 200’ü aşkın bilimsel yayınımı anlattım. Ama, ‘Bak evladım. Bir pırlanta bulursun, yüzük, kolye yaparsın. O pırlanta kaldırım taşı büyüklüğünde ise hiçbir yere sığmazsın. Sen geri dön’ yanıtını aldım.
...
NASA’da (Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi) çalışan ilk Türk bilimkadını...
...
Finlandiya’da doçentlik ünvanını alan ilk yabancı...
...
Ankara Tıp Fakültesi’nde asistan iken doktorasını bitirmek üzereymiş. Astım hastalığı hakkında bir tez hazırlamış hocalarına sunmuş. Bölüm başkanı olan hocası tezi herkesin gözü önünde çöpe atmış. O çöpe atılan tezi birkaç yıl sonra tıp dünyasının üç büyük bilimsel dergisinden birinde yayınlanmış...
...
https://www.bakiselamlar.com/2015/07/tu ... akup-kurt/

Gayet normal , sebebi : bizde üretmek en büyük günahtır ; Üretirseniz , çalarlar , yağmalarlar , ele geçiremezlerse yokederler , onların olmayacaksa hiçkimsenin olmamalıdır , işte böylesi kendi kendini yoketmeye programlı ama bundan bihaber bir milletiz , Profeörleri bile sadece tercümanlık yapıp yalan yanlış çevirileri ile Kitap yazdım diye ortada dolanır yada hamili kartları ile O ünvanı almıştır , adam çalıyor ama çalışıyor dahi diyebilen insanların oluşturduğu bu kalabalık kasabına aşık koyun misali yokedileceği güne adım adım ilerlemektedir , ee diyecek birşey yok vatan hainlerinin doldurduğu bir ülkede nasada çalışan birini işe almazlar tabii çünkü Türkiye adına birşeyler üretirse aman Uykuları kaçacaktır , ağababaları Türklüğü tarihten silmeye yemin etmiştir ama onu en büyük vatansever sanırlar , iyi uykular Türkiye

Bizde nasa gibi bir kurum olsa basina hemen hayvanat bahcesi muduru atanir..

ağlamak istiyorum.. rezil olsun bu ülke.. bu insanlar bu umarsız siyasetçiler.. nasıl deriz format atmak fabrika ayarlarına dönmek.. aynen öyle olsun bu ülke .. 1920 yıllara Atatürk dönemi anlayışına dönülsün..

"Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terk eder."
İbn-i Sina (d: 980, ö: 1037, Modern Tıp bilimlerinin babası)

Geri