Nasr Tv'nin Reyhanlı videosu

Kodla Büyü

yvzakblt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Video: http://www.youtube.com/watch?v=Y1avuLAaLPc
Reyhanlı olayını kısaca özetlemiş. Artık partilerin peşine gitmekten vazgeçelim. Belli ki bir oyunlar dönüyor. Bu parti yaptıysa doğrudur mantığından ziyade kendi doğrularımızı kendimiz belirleyelim. Bir parti başkanının söyledikleri değil sizin tarafsız yorumlarınız doğrudur.

Şunları da eklemek istiyorum
Alman propaganda bakanı Goebbels'in iki sözü: "İçeriği ne kadar saçma olursa olsun, bir şey ne kadar çok tekrar edilirse o kadar çok inanılır.", "Bana vicdansız bir medya temin et, sana bilinçsiz bir halk sunayım."
Bakın bunlar hep tesadüf
+ %99 uptime garantisi ile yerleştirilen 63 mobese TESADÜF o gün bozuldu.
+ 17 aydır Uludere'nin failleri bulunamıyorken, Reyhanlı'nın failleri 2 saatte tespit edildi.
+ Suriye hükumeti patlama ile ilgili ortak araştırma komisyonu teklif etmesine rağmen hükumetimiz reddetti.
+ Başbakan Erdoğan Reyhanlı'ya gitmek yerine ABD'ye gitti.
+ Belgeler: http://redleaks.blogspot.com/

nasr kelimesi size ne ifade ediyor..

bir zamanlar irana karşı olan solcular irana yapıştı..

Arkadaslar bu kadar kendi hukumetinize karsi durmayin... Allahin belasi IRAN tvsinin lafi ile fitne cikarmayin... Reyhanlinin arkasinda ISRAIL ve IRAN dan baska kimse olamaz...biraz reel dusunun ...

işte anlatmaya çalıştığım bu. olaylara direk bakamiyoruz, illa araya birşeyler koymak istiyoruz. örneğin burada nasr tv yi gören kişi içerikte yüzde yüz doğru bilgi de olsa burun kiviriyor. video hiç değişmeden ulusal kanallarda yayınlansa yine böyle burun mu kiviracaktik. ben iranı suriyeyi savunmuyorum, çok açık dalga geçer gibi oyun oynanıyor hala insanlarımız üç maymunu oynuyor. doğruysa doğru niye kimin söylediğine yada kanala bakıyorsunki. ben 2 dönem Akp ye oy verdim ama limitlerini doldurdular. çoğunluk gibi vardır bi bildikleri demiyorum tepkimi koyuyorum.

vay arakdas dune kadar iranlı oaln kesimler bugun irana dusman oldu.. irana dusman olanalar dost oldu.. ha suriye ile sarmas dolas olanlar.. sureiye ile kanlı bıcaklı israili bir kasık suda boganlar israille muttefik olma yolunda ilerliyor.. bu cıkar koltuk nasıl bir hırstır anlamazdım..

durust insan kalmamıs.. BOP projesinin adım adım ilerleyişini kosar adıma cevirenlerin..kime neye neden niçin hizmet ettigini.. oyle yada boyle .. müslümanların kanından cıkar saglayanların.. diger taraftakji hesapları.. soylecenek okadar soz varki.. tüm milleti aptal yerine koyuyorlarda bakalım sonu nereye varacak.
ama şu bir gerçektirki..hizmet etmek güzeldir ama neye hizmet ettigin önemlidir. iyi bakmak bakıpta gormek ve iyi arastırmak gerek

mobeseler o gün bozul muş muş muş... iç işleri bakanı mobeseler bozuk değil diye açıklama yaptı..

iranın suriye rejimini destekleyen televizyonlarına inanmak yerine iç işleri bakanımızın dediklerine inanmam daha mantıklı.

atanamıyom' Alıntı:
Video: http://www.youtube.com/watch?v=Y1avuLAaLPc
Reyhanlı olayını kısaca özetlemiş. Artık partilerin peşine gitmekten vazgeçelim. Belli ki bir oyunlar dönüyor. Bu parti yaptıysa doğrudur mantığından ziyade kendi doğrularımızı kendimiz belirleyelim. Bir parti başkanının söyledikleri değil sizin tarafsız yorumlarınız doğrudur.

Şunları da eklemek istiyorum
Alman propaganda bakanı Goebbels'in iki sözü: "İçeriği ne kadar saçma olursa olsun, bir şey ne kadar çok tekrar edilirse o kadar çok inanılır.", "Bana vicdansız bir medya temin et, sana bilinçsiz bir halk sunayım."
Bakın bunlar hep tesadüf
+ %99 uptime garantisi ile yerleştirilen 63 mobese TESADÜF o gün bozuldu.
+ 17 aydır Uludere'nin failleri bulunamıyorken, Reyhanlı'nın failleri 2 saatte tespit edildi.
+ Suriye hükumeti patlama ile ilgili ortak araştırma komisyonu teklif etmesine rağmen hükumetimiz reddetti.
+ Başbakan Erdoğan Reyhanlı'ya gitmek yerine ABD'ye gitti.
+ Belgeler: http://redleaks.blogspot.com/
Peki Nasr T.V. kimin ve neden sen bunun peşine takıldın?

Elbette ki hiç bir hükümete veya partiye körü körüne sarılmamak lazım.her olan bitenin başka yönlerine bakılmalı ve bize gösterilenden ziyade ayrıntıları inceleyerek başka bi işler çıkarmı diye araştırılmalıdır. ANCAK nasr tv bu uyduruk videosu ile bu işler olmaz. Video nun her yerinden direkt türkiye karşıtı karapropaganda kokuyor... böyle işlerin peşine takılmamamız lazım.

amerika ve israilin iranı yıkmasına gerek yok bizimkiler var ..ey cahil nasılda ortak oluyosun haclının tuzağına

Geri