Nat Geo belgesel kanalları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan big_way
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Nat geo HD nat geo wild HD gibi belgesel kanallarını en uyguna nasıl izleyebilirim. Hangi platformu tavsiye edersiniz? Digiturk dsmart ya da tivibu kullanan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum

hocam yıllardır dsmart kullanıyorum gayet memnunum hatta netini de kullanıyorum. aralık ayında belirtmiş olduğunuz kanallar da hd olarak eklendi. onun dışında discovery channel vb. birçok belgesel kanalı da mevcut.

Bende senelerdir d-smart kullanıyorum.En fazla HD kanal d-smartta olduğu için almıştım zamanında.Amacın sadece belgesel kanalları ise ikiside işini görür.Ama spor kanallarını da izlemek istiyorum dersen digitürk al. D- smartta eskiden şampiyonlar ligi, uefa, euroleague falan vardı ama şimdi hiç bişey kalmadı f-1 haricinde.d-smart CI+ modül full paket 280tl gibi bişeydi, televizyonun destekliyorsa en uygunu onu al bence.

ed1903' Alıntı:
hocam yıllardır dsmart kullanıyorum gayet memnunum hatta netini de kullanıyorum. aralık ayında belirtmiş olduğunuz kanallar da hd olarak eklendi. onun dışında discovery channel vb. birçok belgesel kanalı da mevcut.
İnternet ve HD belgesel kanalları var sanırım sizde. Ne kadar ödüyorsunuz?

İnternet ve televizyon aynı anda hizmet almak için en uygun platform Kablo net ve teledünya hocam. Teledünyada istediğiniz belgesel kanalların HD yayınları mevcut fakat ulusal kanallardan hd yayını olan kanal fazla yok. Eğer teledünya alamayacaksanız en iyi tercih d-smart olur çünkü en fazla HD kanal onlarda var.

kablo tv tavsiyemdir. yaklaşık 2 yıldır fiber internet ve tv kullanıyorum aylık 50 tl.
arıza durumunda hızlı müdahale ediyorlar.sorunsuz.
Hava çok bozdu kar çanağı kapattı yayın gitti gibi sıkıntılarım yok.

Ben d-smart kullanıyorum. 8 mbit sınırsız internet (yalın internet bedeli 10TL), sinema ve belgesel paketi, HD cihaz ve modem kirasıyla birlikte toplam 72TL ödüyorum.

Geri