Ne çektin beee....

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
bu 3 kelimeyi sevdim ne zaman moralimi bozan bir durum olsa 3 kelime ile geyiğe bağlayıp durumu gülüyorum..herkesin dilinde bu ara demek ne çekmişiz ama :)
ne çektik be ....Bt öğretmeni olacak diye sınavdan az puan almadık ders çalışmaktan gözlük üstüne gözük taktık..20 yaşında ergenliği yeniden yaşadın yüzün sivilce oldu sinirden stresden..yüksek puan alacam diye bi kızın ne elinden tuttun nede gözüne baktın....ne çektin beee.....aldık noldu başımız göğemi erdi...az okusaydık bizde sade memur olsaydık...yüksek puan alıp güzel bir bölüme girmeyip napcan geçim derdi..sende haklısınnnn...üniversite KPSS derslerin zorluğu diğerleri gibi üniversite hayatıda yaşayamadın herkes gezip tozarken sevgili ile gençliğini yaşarken sanki yüksek mühendis çıkacan diye kastılarda kastılar....KPSS hiç demim ...moralini bozmim... :) ne çektin be ....sana okumamı dedik...okudunda ne oldu...ne çektik bee :puhaha: :puhaha: ..
bu muhabbet böle uzar..ben giriş yapayım canı sıkılan yazamadığını içine atmasın geyiğe bağlayıp gülelim ...

hocam benim konuda da yazmışın. ama konu, konu dışına alınmış neden anlamadım :( evet çok çektim çekiyorum ya :(

bende bu durumlar için "vaykine vay ya" derim :D
Bizim yumağın icadı :D

Geri