ne bekliyordun ey şakirt!

Kodla Büyü

06Davut

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2010 da sınavım iptal oldu ikincisinde atanmıştım tüm hırsızların Allah c.c. belasını versin kul hakkıdır ödeyemeyecekler..

kpss olmadan vip torpille alım yaptıran, aracı olan, göz yuman herkesi de lanetliyorsunuz değil mi?

Okullarınız öğrencisizlikten kapanacak, dershaneleriniz bitecek, bankanız batacak, ticari faaliyetleriniz tek tek iflas edecek, yurt dışında her ülkeden kovulacaksınız, binlerce şakirt işsiz kalacak,

Bir topluluğa olan öfkeniz sizi adaletten ayrılmaya yöneltmesin. Adaletli davranın; bu takvaya daha yakındır. Allah'a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah sizin işlediklerinizden haberdardır. (maide 8)

şimdi ben ayetin arkasına mı sığındım acaba

ysartemur' Alıntı:
kpss olmadan vip torpille alım yaptıran, aracı olan, göz yuman herkesi de lanetliyorsunuz değil mi?
:+1:

hakkaten Torpille vasıfsızken KPSS siz alınan yüzlerce bakan ve millet vekili vb kişilerin akrabaları ,yine torpille atanan müdürleri ve yine torpille atanacak Müdür yardımcılarını da lanetliyormusunuz çok merak ettim :?:

2010 kpss de atanacakken sınav iptal oldu ve atanamaz duruma geldim, ilk sınavda puanım çokta iyiydi. Zerre kadar bile olsa bu gruba destek olan herkesin Allah belasını versin. Çocuklarından çıkar inşaallah. Öyle büyük zarar gördük ki.

atandım 2014 yazdığın yazı bir yıl önce yazılmıştı. aynı kişinin yeni yazılarını takip ediyorsundur sanırım bak ne diyor.iki hafta önceki yazısında kirlenme nedir içerden birinin itirafı.

Bu davanın çocukları

Hepimiz fakirken ve rutubetli bodrum katı evlerde yaşarken bu davaya adamıştık kendimizi.

Beyazıt’ta başörtülü bacımız için, Filistin için, Afganistan için eylem yapıp, dayak yerken polisten, bu davaya adamıştık kendimizi.

Burslarımızı denkleştirip kitap alırken ve o kitabı nöbetleşe okurken, Seyyid Kutub’un satırlarında gördüğümüz bu davaya adamıştık kendimizi.

Biz gözü yaşlı gençler, biz heyecanlı gençler, biz yüreğinde bir büyük hayalin kıpırtısı olan gençler, anamıza hasret sürgünlerde gezerken bu davaya adamıştık kendimizi.

Derdimiz var bizim. Adı ümmet olan bir aşkın derdi var yüreğimizde. Biz dava aşkından başka aşk, dava arkadaşından başka arkadaş bilmediğimiz zamanlarda, bu davaya adamıştık kendimizi.

Bizim bu şehirleri, bu toprakları aşan dertlerimiz vardı. Kimse bizim gibi ağlamadı Hama’ya, Halepçe’ye. Kimse dizlerini dövmedi bizim kadar Kudüs için, Gazze için.

Biz, acemi bestelenmiş marşlarımızı, karanlık gecelerde göz yaşlarıyla söylerken bu davaya adamıştık kendimizi.

Sahiciydik, gerçektik, dürüsttük, namusluyduk, kirlenmemiştik... Tertemiz aile çocuklarıydık. Davet yolunda dökülenleri hiç ama hiç hayal edemezken bu davaya adamıştık kendimizi.

Bu dava gönlünde, aklında, ruhunda tevhid bayrağı dalgalanan tertemiz gençlerin omuzunda yükseldi.

Bir gün Küdüs’ü, Kabe’yi, Şam’ı, Kahire’yi özgür kılacağız diye hayaller kurarken; ay başında yetmeyen maaşlarımızla kirayı ödeyemediğimiz zaman bu davaya adamıştık kendimizi.

Biz fakirken çektik çilesini bu davanın, fakirken aşık olduk bu davaya, fakirken dayak yedik nezarethanelerde. Çocuklarımızı fakirken doğurduk.

Sonraları çetin imtihanlardan geçtik. Keşke işkenceyle, dayakla, açıkla imtihan olsaydık. Hiç bilmediğimiz yerden hesaba çekildik, parada, makamdan, mevkiden...

Bu davanın çocukları imtihanları kaybetti, günahlara battı, gaflete daldı ama affeden, bağışlayan, merhamet eden bir Allah’a inandı, onun yolundan vazgeçmedi. Af diledi, gözyaşı döktü, tövbeler etti.

Bu davanın çocukları düşse de, tökezlese de, sürünse de bu dava için ağlamaya, bu dava için dertlenmeye devam etti. Bu çocuklar ümmetin evlatlarıdır.

Bu çocukları ne kadar hatalı olursa olsun, zerre kadar davaya katkısı olmayan, çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen insanlara kurban edemeyiz.

Davanın çocuklarını haksız yere siyasete, çıkar ilişkilerine, kişisel kavgalara kurban edemeyiz.

Eğer davanın çocuklarını haksız yere kurban verirseniz, bugüne kadar verdiğimiz kavganın, ödediğimiz bedellerin, çektiğimiz çilenin ne anlamı kalır?

Biz siyaseti ve ticareti bir büyük dava için, Büyük Türkiye hayali için, ümmetin birliği için yapanlardanız.

Davanızın çocuklarını siyaset ve ticarete kurban ederseniz Allah rahmetini keser.

Twitter.com/alinurkutlu

atandım 2014 bu satırlara ne diyeceksin acaba.

Sonraları çetin imtihanlardan geçtik. Keşke işkenceyle, dayakla, açıkla imtihan olsaydık. Hiç bilmediğimiz yerden hesaba çekildik, parada, makamdan, mevkiden...

Bu davanın çocukları imtihanları kaybetti, günahlara battı, gaflete daldı ama affeden, bağışlayan, merhamet eden bir Allah’a inandı, onun yolundan vazgeçmedi. Af diledi, gözyaşı döktü, tövbeler etti

yalancılara ve yamacılarına söyleyecek çok söz yok zaten. başını muvakkaten kuma gömen başını çıkardığı zaman da bulanık görecektir. gözüme kum (haramilik) kaçmıştır artık.

17:25
herşey ortada

hükümet yanlıları yada akp sevdalıları bile bu işin üstüne gidip Ak denilen partiyi hırsızdan arındırmak istemesi gerekirken ... ;;;"ama kemal kılıçdaroğlu şöyle" "..tamamda cemaat de böyle..." diyorlar ya

vay halimize....

vildan84' Alıntı:
evde sürekli kavga
kimse birşey yerken diğer arkadaşını düşünmez
düşman malı gibi yenir cemaat evinin yemeği
yaniii kısacası hak hukuk adalet vs... bunlar burda para etmez
kantarın topuzunu kaçırmışsınız sanırım. bu forumda bahsettiğiniz yerlerde kalmış onlarca kişi vardır. lokal bazda sıkıntı olmuş olabnilir ancak şimdiye kadar hiç böyle bişey duymadım.

ben 1 yıl yurtlarında kaldım ünide yurt 2 tane yurt taksitini ödeyemedim kimsede bişey demedi Allah razı olsun... kendi adıma konuşuyorum sadece hiç bir zararlarını görmedim...aksine dediğim gibi katkıları olmuştur...
eve çıkarma konusunda epey ısrarcı oldular bi arkadaşımın sabaha kadar yalvardığını bilirim çıktımda 2 ay kadar kaldım sonra o zamanlar verdiği özgürlüğe düşkünlük sebebiyle kndi arkadaşlarımla çıktım...hiç bir zaman uzakta olmadım çok yakında...
ama cemaati bu maddiyat konusunda(zamana abonelik,himmet parası vb.)ısrarcı tavırlarını sevemedim hiç...
ayrıca kendi adamlarını yerleştirme konusunda da torpil olayını yaptıklarını biliyorum bu benim için bütün iyiliklerini siliyor...çünki biliyorumki bunun içinde kul hakkı var...hükümet paralel devlet konusunda haklı, ama kendileri daha alalarını yaptı adam kayırmanın iltimasın... gözümüzle gördük şahit olduk okullarımızda ki basit bi idareci atamalarında bile bu ta hsyknın yapısına kadar uzanıp gidiyor... o yüzden de masum değil hiç birisi....hak adalet dürüstlük denen kavramlardan bu ülke gittikçe uzaklaşıyor...

VİLDAN SÖYLEYECEK HİÇBİŞEYİN YOK HAKKATTEN
hakaretten başka bişey yazmamışsın
"mal" falan
ayıp :!:

vildan84' Alıntı:
içlerinde iki yıl bulunan (iki yıl zor dayanan) biri olarak yazıyorum
2004 de kendi istek ve arzumla bu saçmasapan kuruluştan ayrıldım

kendi yaşadıklarım birebir
zorla zaman gazetesine abone olmak ve abonelik için dilencilik yapmak
aynı durum sızıntı için de geçerli
sürekli etrafımda kulağında walkmanlar çakma gandalf (fetonun) vaazını dinleyen beyni yıkanmışlar korosu
herşeye her lafa her soze hocaefendi dedikleri şahsın cümlesiyle başlamak

besmele gibi onlar için!!!

evde sürekli kavga
kimse birşey yerken diğer arkadaşını düşünmez
düşman malı gibi yenir cemaat evinin yemeği
yaniii kısacası hak hukuk adalet vs... bunlar burda para etmez
para eden abonelikler ve senin ne kadar dilencilik yapabildiğin
dersleri iyi öğrencilerle ilgilen diğerleri ile de ilgileniyormuş gibi yap
cemaat toplantılarına girerken kesinlikle cep telefonu kapalı ve konuşulan odadan metrlerce uzakta olacak
en çok da garibime giden buydu
biz ne yapıyrduk da bu kadar önlem alıyorduk
fetullah gülen zaten ulvi bir varlık onun hakkında soylenenleri cemaat içinde bir duysanız bir tarafınızla gülersiniz...
...
...
velhasıl kelam
ben kendi isteğimle ayrıldım ki hayatımda verdiğim en doğru karar
bu topluluğun amacı eğitim-öğretimle devletin üst kademelerine adam koymak baska da bir sey değil gerisi malum zaten
diğerleri de kullanılan insanlar
onlar da hizmet ettiğini sanıyorlar
para akışı çok fazla bu toplulukta habire para toplanıyor ama faaliyetler devede kulak
yıllardır yakınımdaki kişiler afrika ülkeelri için su kuyusu parası topluyorlar
ama ne gördük ne de duyduk

insan yardım yapacağı yeri de araştırmalı ben artık böyle yapıyorum
gerçekten 2 yıl kaldınız ve hiç olumlu bir yanını göremediyseniz bence ayrılmanız cemaat içinde hayırlı olmuş...

adalet bir gün herkese lazım olacak
bir anım:
akp li bir arkadaşla dolaşıyoruz o sıralarda dinleme skandalı patlamıştı laf geldi dedim ki
.. herkesi dinlemişler olurmu hükümet devlet buna nasıl izin verir
akp li arkadaş .. dinlesinler kardeş suçu olan düşünsün beni de dinlesinler ben çekinmem bence herkesin dinlenmesi lazım ..
..ya olur mu
falan muhabbet böyle devam etti vatandaş tarafsız kendi başına düşünemediği için ikna olmadı tabi
aradan takriben bir yıl kadar bir süre geçti tesadüf muhabbete girdi vatandaş
akp li arkadaş .. ya başbakanı bile dinlemişler şerefsizlik değil mi bu
dedim dur bakalım duurr
geçen yıl ne demiştin
ya öylede kem küm
la oğlum fanatik olmayın lan
insanlara tapmayın kula kulluk etmeyin
adalet mülkün temelidir
herkese lazım olacak bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin
halk için millet için gelecek için çocuklarımız için adaletsizliği alkışlamayın

naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.

Boşu başuna tartışıyorsunuz. Tarih tekerrürden ibarettir. Bugün kü iktidar - cemaat kavgasını 1300 lerin başındaki Tapınak Şövalyeleri cemaati ile Fransa taht kavgasının arasında neredeyse hiç fark yok. 1307 yılında sözüm ona mabed koruyucuları tarikatının başındaki isim olan Jacques de Molay'in asılması (günümüzde bizdeki cemaatin başındaki kişi) ile başlayan sürecin bir benzeride bizde yaşanıyor. 1200 - 1300 lü yıllarda tek amaçları sözüm ona hizmet etmek olan bu vakıf (başlarda vakıf) sonraları avrupanın pek çok ülkesinde kendi okullarına, kilisilerine ve bankalarına sahipti. Son dönemde Fransa iktidarını epeyce tehtid eden bu cemaat ile Fransa Kralı IV Philippe ile bir iktidar çatışmasına girdiler. Fransa Kralı IV Philippe ülke genelinde mabed şövalyelerinin gayri menküllerine ve bankalarına göz dikti. Cemaati ortadan kaldırırsa hem ülkeyi daha rahat yönetebilecek ti hem de Fransa da bulunan mal varlığına el koyabilecekti. Zaten tapınakçıların bir şer yuvası olduğu istihbarat ağının ne derece güçlü olduğu biliniyordu. Velhasıl kelam bu güç mücadelesi sonunda Fransa Kralı IV Philippe Jacques de Molay'ı idam ettirdi. Görünüşte tapınakçı vakfının hakkından geldi. Diyeceğim o ki bu olay da ne iktidarı ne de cemaati sütten çıkmış akkaşık değil. İki tarafa da meylederek kendinizi kullandırmayın. Jacques de Molay ın günümüzde ki karşılığını siz tahmin etmişsinizdir. Fransa Kralı IV Philippe in kim olduğu da belli. Zira Fransa da cadı avı 1307 den sonra hız kazanır ki kimleri yaktıkları da ortada (cemaat üyeleri). Unutmayın bir ileri gelenimiz bundan 8-9 ay önce memlekette cadı avı başlatacağını söylüyordu.

Son sözümde atandım2014 arkadaşıma. Rumuzundan da anlaşılan mesleğe yeni atandım arkadaşım hayırlı olsun. Daha bu mesleğe başlar başlamaz bütün enerjini böyle cadı kazanı muhabbetlerine harcama zira at izinin it izine karıştığı memleketimde gerçekten yapılacak çok daha önemli işler var. Bu paralel yapı fitnesinin iki tarafında yanacak sonunda. 4 tane koyun güdemeyen adamların bir gece yarısı İlçe Şube Müdürü olduklarını göreceksin. Hayatında müdür yardımcılığı yapmamış insanların Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olduğunu göreceksin. Sen 3-4 sene zorunlu hizmetini yaparken Milli Eğitim Bakanı imzasıyla Van dan Ankara ya tayin olanları göreceksin. Okulun normu tayine açık değilken okula 2. bilgisayarcı atananlanları göreceksin. Gece yarısı okulunda ki öğretmenlerin 3-4 tanesinin farklı okullarda idareci olduğunu göreceksin. 5 yıllık öğretmenin idareciliği bile yokken daire başkanı olduğunu göreceksin. İller de Mebbis ve Eğiticilerin başına Teknik konularla yakından uzaktan alakası olmayanların sorumlu müdür olarak getirildiğini göreceksin. Sonra bir gün youtube a müzik dinlemek için girdiğinde kabinenin en ileri gelenlerinden 4 tanesinin akıl almaz dümenlerini dileyecek aradan 1 sene geçtikten sonra bu kayıtların resmi olarak imha edileceğini öğreneceksin. Hocam Türkiye bitmişte okeye dönüyor boş ver.

İki suclu var ortada sucu isleyen ve sucluya yardim ve yataklik eden
Durustsen delikanliysan Sucu isleyen cemaata kufurlerini ederken ona bu suclari islerken yardim yataklik edenlere savcisiyim diyenlere ne istedilerde vermedik diyenlere yaptiklarina goz yumanlarada iki cift laf et de gorsun millet ne oldugunu

Geri