aynı anakart olmazsa mavi ekran vermez mi hocam?developer' Alıntı:Ben bu tür biligsayarlar da şöyle bir taktik uyguluyorum.
Diski sökün başka derli toplu güzel bi bilgisayarda formatlayın progtramlarını kurun ve elinizde var ise driver pack dosyalarını d diskine atın. Driverlarını kurmayın ama daha sonra eski kasaya takın d diskinden driverpack'i açın kurun sorun hallolacaktır.
Anakartın driverlarınıda yüklemeyecek hocam. Mavi ekran vermez daha dün akşam aynı yöntemi kullanarak bir bilgisayar tamir ettim. Bir şey olmaz.bidene' Alıntı:aynı anakart olmazsa mavi ekran vermez mi hocam?developer' Alıntı:Ben bu tür biligsayarlar da şöyle bir taktik uyguluyorum.
Diski sökün başka derli toplu güzel bi bilgisayarda formatlayın progtramlarını kurun ve elinizde var ise driver pack dosyalarını d diskine atın. Driverlarını kurmayın ama daha sonra eski kasaya takın d diskinden driverpack'i açın kurun sorun hallolacaktır.
developer' Alıntı:Ben bu tür biligsayarlar da şöyle bir taktik uyguluyorum.
:lol: :lol: :lol: O arkadaş kim bilmiyorum ama bu işten anlamadığı kesin bilgisayar sabit diski görmezse biosda hata verir zaten önyüklemeden tanımlı değil lütfen tanımlayın diye.cinefil' Alıntı:developer' Alıntı:Ben bu tür biligsayarlar da şöyle bir taktik uyguluyorum.
Hocam sizin dediğinizi deneyeceğim. Bilgisayardan anlayan birisi bana "sabit diske takılı kablodan birisini çıkarıp sabit diskin 'başka bir yerine' takın demişti" . Başka bir yerden kasıt ne olabilir acaba? ve bu Sizce bu çözüm olabilir mi ?