Ne hortum ne de sayı sorunu! Word'de sayfa ekleme sorunu

Kodla Büyü

antropi

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar
Bir öğrencimin matematik dergisi ödevi varmış. Sayfa numarası eklediği takdirde 3. sayfadan sonra sayfaların hepsinin sayfa numarası 1 oluyor. Biraz kurcaladım nette araştırdım ama çözüm bulamadım. Dosyayı buraya ekledim. Sorunu çözen buraya yüklerse ve nasıl yaptığını açıklarsa sevinirim.
İyi günler...

Ekli dosyalar

• mat.rar
    mat.rar
    950.7 KB · Görüntüleme: 60
üstbilgi, alt bilgi, sayfa numaraları vs. hepsini kaldır deyin hocam. Sonra tekrar sayfa numarası ekleme yapın.

Her sayfada yeni bir bölüm ekle denmiş o yüzden her sayfada tekrar saymaya başlıyor. Sayfa sonlarında bölüm sonu işaretleri varsa kaldırmak lazım. Bölüm sonu işaretçisi normalde görünmez. Menü ayarlarından görünmesini sağlayacaksınız. Micropsoft ofisim yok, libre kullanıyorum. O yüzden bakamayacağım dosyaya. Ama dediğim nedenden dolayı öyle görünüyordur. Eminim.

halk' Alıntı:
Her sayfada yeni bir bölüm ekle denmiş o yüzden her sayfada tekrar saymaya başlıyor. Sayfa sonlarında bölüm sonu işaretleri varsa kaldırmak lazım. Bölüm sonu işaretçisi normalde görünmez. Menü ayarlarından görünmesini sağlayacaksınız. Micropsoft ofisim yok, libre kullanıyorum. O yüzden bakamayacağım dosyaya. Ama dediğim nedenden dolayı öyle görünüyordur. Eminim.

Hocamın dediği gibi yapınca bölüm sonu olarak gözüküyor. Nerdeyse her sayfada var. Ama silince biçimlendirmeler değişiyor. Biraz uğraşmanız lazım hocam.

her bölüme yeni sayfa ekler! ama sayfa numaralarını biçimlşendirde numaralandırmaya önceki bölümden devam et seçeneği var onu işaretle olur.

Geri