Ne olacak benim halim

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar okulumuz imam hatip ortaokulu na dönüştü geçen sene
ama halen hem ilkokul hem imamhatip ortaokulu bir arada
hatta normal ortaokullar da var kademeli geçişten dolayı
2 bt ciyiz
2 mizin de kadrosu ilkokulda
ve imamhatip de şu an 1 norm kadro açığı varken ilkokulda 1 imiz norm fazlasıyız
imam hatipe otomatik geçişimiz yapılmamış
idare dilekçe doldursun biriniz dedi imam hatipe geçsin yoksa 3. bt ci gelir atamayla dedi imam hatip kadrosuna

ben doldurdum ama ilçeden mi ilden mi dönmüş olmaz dilekçeyle diye
şimdi il içinde aynı binadaki diğer kuruma atama mı istiyicem ben?

bunla ilgili bir yönetmelik var mı?

Kardeşim Meb in yönetmeliklerini çıkaran kim yine MEB
Peki kendi çıkardığı yönetmeliklere uymayan kim yine MEB
Peki medeni bir ülkede kendi çıkardığı yönetmeliklere uymadığı için sadece on yılda bir kez mahkemelik olması gerekirken bir yılda binlerce kez mahkemelik olan ve neredeyse tamamını kaybeden kurum kim ...yine meb..şimdi soruna gelince o iş zaten kervan yolda düzelir diye yapılan bir iş ne yönetmeliği artis ne arar ln bazarda..

yani benim merak ettigim
bulundugum okul dönüsünce norm fazlasi oluyorum
baskasi da dönüsen okula tayin isteyebiliyor
böyle sacma sey olur mu
benim de otomatik olarak o okula atanmam lazim degil mi?

Bakanlığın son yazısı M.E.B.İnsan Kay. Müd. 15.05.2013 tarihli ve 980028 sayılı emirleri hocam. bu emire göre okul dönüşümlerinde karşılıklı aktarmalar yapılacak. yapıldıktan sonra ise isteyen öğretmen norm fazlasından tayin isteyebilecek. bir çok il bunu adam gibi yaptı. Sizde milli eğitim müdürlüğünün uygulamasında problem var. mağdur olursanız bu yazıya istinaden dava açabilirsiniz, kesin kazanırsınız ama önce bu yazıyı bulup ekte sunarak mem'e bir dilekçe daha vermeniz dava için elinizde somut delil sahibi olmanızı sağlar

Geri