Ne yapabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sugar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Sugar

Üye
Ben bir öğretmenim ve okul müdür yardımcısı tarafından boğazım sıkıldı ona fotokopi çekmesi için yardım ederken yanlış düğmeye bastığını söyleyip elini şakaya ittim ve o da benim boğazımı sıkıp ittirdi daha sonra müdür odasında tekrarladı 3 şahidim var dilekçe verdim kaymakama çıktım

sendikanız var mı varsa hemen sendikanızın avukatı ile iletişime geçin ücretsiz olarak size yardımcı olur bu zaten sizin hakkınız.

Müfettişlergelir sşahitleri ve sizi dinler eğer arkası sağlamsa ceza almadan gider. Değilse müfettişinraporuna bağlı olarak ceza alır.

Hocam bir sonuç elde etmek istiyorsan(karşı tarafın bir şekilde ceza almasını istiyorsan) ilçe mem, kaymakamlık, il mem, vali savcılık, emniyet gibi yerler doğru yerler.. fakat sendika işin içine girince eminim karşı tarafında sendikası da vardır .. sizi barıştırmaya gideceklerdir bu da bir ceza getirmez..seçenekler bunlar, buna göre istediğiniz bir yolu izleyebilirsiniz..

fakat olay hem makine başında hem de müdür odasında boğazınızı sıkmaya kadar gittiyse olay sadece yanlış düğme bastın olayı değildir hocam.. bunun altında yatan çok farklı sebepler vardır..sadece arkadaşın, fotokopi makinesinin yanlış düğmesine basması ile açığa çıkmıştır ve boğazını sıkan eller olarak ete kemiğe bürünmüştür.

geçmiş olsun hocam..

benim şahsi görüşüm de ;eşit şartlarda iseniz kafa göz dalsaydınız keşke hocam.. ne sebeple olursa olsun o kim oluyor ki birisinin boğazını sıkma cesareti gösterebiliyor... yazık..

eğer müdür konuyu kapatmaya çalısıyorsa basına yansıtın hocam bu olayı... medyanın gücünden sizde sebeplenin.. müdürünüze de soyleyin medyaya ihbarda bulunacağını... o da size 'yusuf yusuf' parçasını söylesin...

Hepinize teşekkür ederim müdür zaten şahitlerinden biri ve benim yanımda olay aynen anlattığım gibi hiçbirşeyi yokken birden bire oldu ve ikimizde bayanız şimdi mem dilekçe ulaştı savcılık ifadeleri aldı ve benimle barışmaya çalışıyor ben reddediyorum dediğiniz gibi kimsenin buna hakkı yok hemde hiç yokken ayrıca sendikam yoksaygılar

emin ol o da psikoloğa gidip rapor yoluna gidecektir. maaşla kesim alır, yada kademe ilerlemesi

Öğretmenim idari soruşturmanın yanında hukuki süreci de mutlaka başlatın. En basitinden geçtim boğaz sıkma olayını, size sizin izniniz olmadan dokunması bile anayasal suçtur. Kaldı ki ortada bir darp olayı var. Umarım olaydan hemen sonra hastaneye gidip darp raporu almışsınızdır. Ayrıca tazminat davası açmayı da unutmayın...

Bayan bir de.

Allah'ım ne oluyor ya?

Fotokopi çekerken durup dururken bir bayan bir başka bayanın boğazını sıkacak. Ne alaka? Ne cesaret? Ne sadistlik?

Açıkçası bir arka planı olmalı, yoksa eğer uzak durun o şahıstan zira ciddi psikolojik sorunları olması lazım durup dururken böyle davranması için!

Hocam hemen savciliga gidip dava ac bizim mudur arkadasa kufur etti tjkurdu simdi koye ogretmen olarak atandi. Sendikaya git orda avukatlar yardimci olur.

Hepinize teşekkür ederim yakında dava açılır darp raporunda aldım görünürde bilet yok ama polısler Alman gerekir dediler mutlaka sendikamı olmalı acaba bilemedim ceza almazsa ki olamaz bimer e yzcam saygılar

geçmiş olsun. üstelik bide bayan terbiyesiz. Ama olay bana sanki sadece bi fotokobi çekme davası gibi gelmedi bunun bi geçmişi vardır. Sebep ne olursa olsun farzedelim birbirinize gıcıksınız bir iki kerede tartıştınız ciddi cidddi yani boğazına mı yapışması lazım. uyar tartış gerekirse ne bileyim bu ne öfke birbirinize nekadar kızgınsınız ki ufaçık bi olay nelere mal olmuş. Hakkınzda hayırlısı olsun. Ama ben iki bayana böyle bi durumu yakıştıramadım. Derdin neyse söyle boğaz sıkmak nedir yaaa.Sabah sabah şsştım kaldım. Umarım netice başkalarına da emsal olurda k. kırık bi müdür yardımcısı oldum diye milleti azarlayan,itip kakan idarecilerede ders olur. Hakkınızda hayırlısı olsun . Sinirlerinize hakım olun. Okulda tartışmaya sakın girmeyin. Hakaret yada aleyhinize olacak hiç birşey vermeyin alıne. Üzüldüm

SENDİKA BULDUM VE BANA SADECE KINAMA ALIR YASAL SÜREÇTEN SONRA MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVLENDİRMESİ SONA ERDİRİLİR DEDİLER ???

çok geçmiş olsun. Olayın peşini bırakmayın. Hukuki olarak dava edin. En önemlisi bir avukat tutun. Avukat işin içine girince hakimler bile daha ciddi oluyor. Belki 1000-2000 tl arası bir paranız gider ama sonuca hemen ulaşırsınız.

Şimdi maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum sizce açmasam nasıl bir ceza alır sakın ha bi daha yapma deyip gönderirlerse uğraştığımda kalırım

hocam sakın arkasını bırakmayın yesin cezayı otursun aşağı..
yukarıda arkadaşlar anlatmışlar zaten gereken her şeyi hukuki yönden yapın sakın vazgeçmeyin

Geri