Ne yapacam (Ales)

Kodla Büyü

dijitalyerli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
alesinizin miktarına bağlı olmakla birlikte, üniversitedeki kadrolara başvurabilir ve ya yüksek yapabilirsiniz. bilgisayar muh. yüksek lisanslar tefleri alıyor bi çok yer.

hocam ales yap... yıllarca 2.5 ortalama iner diye bekledim.. şimdi 2 .ye indi fakat hayat izin vermiyor.. elinde ikinci akademik kariyerin olsun .. :shock: :wink:

Yesil26' Alıntı:
Elimde bir miktar alesim var bununla ne yapabilirim. Elektronik Öğretmenliği mezunuyum. Yüksek yapmak istiyorum ama alternatif pek yok. Ne tavsiye edersiniz.

Hocam yatırım yap bence. Yarısına altın al, altın hesabına yatır, kalan yarısını da borsada değerlendir.

enestar' Alıntı:
Yesil26' Alıntı:
Elimde bir miktar alesim var bununla ne yapabilirim. Elektronik Öğretmenliği mezunuyum. Yüksek yapmak istiyorum ama alternatif pek yok. Ne tavsiye edersiniz.

Hocam yatırım yap bence. Yarısına altın al, altın hesabına yatır, kalan yarısını da borsada değerlendir.
repliğimi çaldın :D gecelik repo da iyi bence. Düşünülebilir.

eskiden çıkmış soruları çözün hocam netiniz düşük çıkıyosa bi çözümlü sorular kitabı alın çözümleri de inceleyin yaparsınız. Biz bilişimcilerin analitik zekası yüksek boşverin.

hocam benim mezuniyet ortlaması da yüksek ama hakkaten ylisans yapacak bölüm bulamıyorum yapan arkadaşlar var mı hangi alanlar da yapıyorlar

Geri