ne yapmalıyım?

Kodla Büyü

ctacesy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
s.a. arkadaşlar

ortaokulda öğretmenim. yaptığım yazılıda 5-B, 6-A, 6-B sınıfı öğrencileri çok iyi notlar alırken, 29 kişilik 5-A sınıfı öğrencilerinin 17 tanesi 45 altında not aldı. sınıf ortalaması 41 civarında (yazılı sorularını yazılıdan önce çalışma soruları olarak dağıttım, sınıfta beraber çözdük. yazılıda bunları soracam bile dedim)

ilköğretim kurumları yönetmeliğine baktım ve sınavın tekrar edilmesi gerektiğiyle ilgili herhangi bi madde göremedim. sınavı tekrarlamak istemiyorum. açıkçası tekrarlasam ve aynı soruları sorsam bile bir şeylerin değişeceğini de düşünmüyorum.

1-sizin bu konudaki fikriniz nedir?
2-sınavı tekrarlamadığımda herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam sınıfın diğer derslerdeki başarı durumunu göz önüne almakla beraber, bu sınavı tekrarlarsanız öğrenci ve veliler diğer sınavlarda da beklenti içerisine düşebilir. Bence tekrarlamamak daha doğru olur. Zaten çalışma sorularını da çözmüşsünüz.

özlü' Alıntı:
Hocam sınıfın diğer derslerdeki başarı durumunu göz önüne almakla beraber, bu sınavı tekrarlarsanız öğrenci ve veliler diğer sınavlarda da beklenti içerisine düşebilir. Bence tekrarlamamak daha doğru olur. Zaten çalışma sorularını da çözmüşsünüz.

ne yazıkki diğer derslerde de sınıfın başarı durumu çok kötü hocam. teşekkür ederim yorumunuz için

5. sınıfları ortak yazılı olarak mı yaptınız hocam? Cevabınız evet ise, 5. sınıfların ortalamasını başarı ortalaması olarak alabilirsiniz (tamamen kendinizi savunmak, 2. sınavı yapmamak için), o da 51 yapıyor. Biliyorsunuzdur ki, istatistik, nereden baktığınıza, ne istediğinize göre değişebilir.

bbayer' Alıntı:
5. sınıfları ortak yazılı olarak mı yaptınız hocam? Cevabınız evet ise, 5. sınıfların ortalamasını başarı ortalaması olarak alabilirsiniz (tamamen kendinizi savunmak, 2. sınavı yapmamak için), o da 51 yapıyor. Biliyorsunuzdur ki, istatistik, nereden baktığınıza, ne istediğinize göre değişebilir.

anladım hocam, teşekkür ederim

Geri