predatorg' Alıntı:
Arkadaşlar sürekli karşımıza çıkıyor.
Nedir bu 706 numaralı kurs?
Hangi üstün eğitimler verilmiştir?
Kimler katılmıştır ve son olarak bu konu tabumudur?
Hocam bilmediym bir olaymı gelişti . Sadece formatörlük sınavında bu arkadaşlar ayrıcalıklı tutuldu. Başka ?
706 nolu kurs hakkında henüz fikri olmayan arkadaşlar için ilk defa bir iki cumle yazayım.
Yaptıkları nacizane çalışmalarla + daha önceli sınavlardan aldıkları not + alfabetik sıraya göre il listesinde ilk sıralarda olma

gibi bazıları nicel bazıları nitel özeliklere sahip formatörler vatkini tam olarak hatırlayamadığım bir son bahar günü ansızın Ankaraya çağrıldı. bizlere bir hafta boyunca biraz bilişim biraz eğitici sanatı ( Beden dili ) gibi konular anlatıldı .
Peki neden boyle bir etkinlik yapıldı ?
Çünkü eğiticilerin artık kendikendilerine yetmeleri gerekiyordu. Aralarımızdan bazıları seçilecek öğrendiklerini gene bizlere kurslarda vereceklerdi. Yani eğiticilerin eğiticisi
Bir çok arkadaş konuşma sırasıdna görevi istemediklerini bildiridi. Bazı arkadaşlar istekli olmalarına rağmen seçilmedi. Özelikle bekarlara daha uygundu görev , yılın herhangi bir ayında Ankara veya ülkenin herhangi bir ilinde kurs verecek kişinin evli olması sorun oluyordu. Övünmek gibi olsun

Ankaraya çağrılan 60 kadar arkadaşın arasından ilk 20 ye beni saolsunlar seçtiler ama maalesef evli olmam ve eşimin burun kıvırarak "Sen bilriisin" demesinden dolayı sonra ekstradan dileçe vererek görevi kabul etmediyimi bildirdim.
Tamam konuyu bağlıyorum.
Aramızdan seçilen arkadaşlar 706 nolu kursa girdiler bir ayda c# - DW flash vs kurlsarı aldılar ve sanııyorum yeni başlayan arkadaşların doğu onlarla kurslarda eğitmenleri olarak karşılacak.