Neler yapılabilir????

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Slm arkadaşlar hafta sonları ve hafta içi boş saatlerinizi (özellikle de başka bir ilde görev yapanlar) nasıl değerlendiriyorsunuz?
-Kahveye gidip okey oynamak bayıyor...
-Arkadaşlarla görüştüğümüzde hep okul muhabbetleri dedikodudan nefret eder oldum...
-Kitap okumak belli bir yere kadar...sonrasında sıkılıyorum.
-Netten dizi(Spartacüs,prison break,lost,dexter...) bitti bunlar:)
-İşaret dilini merak ediyorum yada başka buna benze şeyleri ancak ilçede olunca pekde imkan olmuyor...
İyice sıkılmaya başladım sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz????

bu aylardan sonra heleki küçük yerdeyseniz vakit hiç geçmez bilirim. yakında gezilecek yerler varsa oralara gitmeni tavsiye ederim haftasonları tabi havaların durumlarıda önemli. eğer hava kötüyse vur kafayı yat.

fotograf çekimini deneyebilirsin. üzerine photoshop ileri seviye öğrenimi de uğraş olur. hem zevklidir hem zaman gerektirdiği için sıkılmadan uğraşırsın. havalar da güzelleşiyorken dağ bayır çekilecek çok şey var. portre fotoları olabilir öğrenci çok çekecek kaynak bol yani.

network sistemi ile uğraşıyorum(ersağ) sağlıklı ürünler,temiz çevre,ek gelir en güzeli sosyal hayat

ya küçük bir yer ne kadar kötü olur...
kalabalık olmaz...trafik sorunu olmaz
ev kiraları ucuz olur...
havası temiz olur...
büyük şehirde bir yere gittiğinde ki gitmek istemiyorsun trafiğe çıkmak istemiyorsun sinirlerin bozulmaz kalabalık insanı geriyor...nerede çokluk orada ....boşver hocam kafa dinlersin...bak büyükşehirde yaşayanlarda zaten bir yere çıkmıyor...

tekno marketlere giderim ne kadar makina varsa oynarim kurcalarim.mcdonaldsa gider 4kmlik yuruyus yaparim eve gelir aksam annemlerle cay fasliyla film izlerim.cepten sizleri izler buraya mesaj yazarim

Fotoğraf çek, balığa git, uzak doğu dövüş sporlar öğren, ailenle gez, yazılım öğren, dizi izle (daha izlemediğin tonlarca dizi var emin ol), yabancı dilinigeliştir ve teknik çeviri yap vs. vs.) alternatif çok.

Geri