Nero' da tampon bellek koruma hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Sayın hocalarım veriyi cd.ye aktarırken tampon bellek koruma hatası alıyorum. Nedir bu, ne yapabilirim?

SİRE' Alıntı:
Sayın hocalarım veriyi cd.ye aktarırken tampon bellek koruma hatası alıyorum. Nedir bu, ne yapabilirim?
1.Cd ile alakalı olabilir. Cd'lerdeki buffer underrun protection özelliğinden dolayı cd'yi yazdırırken veri gelmediği durumlarda böyle bir hata alabilirsin.Nero'nun da burn proof özelliğinden dolayı tampon bellek koruma hatası alıyorsundur. Daha kaliteli cd kullanman lazım.
2.Nero Haricindeki başka program dene
3.Nero sil tekrar yükle mümkünse bir ğst versiyonunu

Şimdi aşağıdan acil bekliyorlar, kaç kez neroyu kaldırıp kurdum hocam. Getirdikleri de kalitesiz cd, gel de anlat onlara.

DVD-ROM 'un ömrü dolmaya başladığında da o tip hatalar gelebiliyor hocam. ilk başlarda bu hatayı aldım sonra dvd rom dan sadece kanırtma sesi geldi ve masal bitti :)

Ya sayın hocalarım evde şimdi yine yapmayı denedim, cd.ye yazarken tampon bellek koruma hatası aldım tekrar( kaliteli cd kullandım) . Dvd.ye ise yazabildi. Ram.in ve cd-rom.un yetersiz olması değil sanırım. Sebep nedir acaba, araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

hasari' Alıntı:
CD yazma özelliği bozulmuş olmalı.
Farklı sürümleri de kurdum ama sonuç aynı Hasari hocam. Okulda cd kalitesiz diye düşünmüştüm ama sebep ondan da değilmiş. CDBurnerXP ile oldu.

Geri