1.Cd ile alakalı olabilir. Cd'lerdeki buffer underrun protection özelliğinden dolayı cd'yi yazdırırken veri gelmediği durumlarda böyle bir hata alabilirsin.Nero'nun da burn proof özelliğinden dolayı tampon bellek koruma hatası alıyorsundur. Daha kaliteli cd kullanman lazım.SİRE' Alıntı:Sayın hocalarım veriyi cd.ye aktarırken tampon bellek koruma hatası alıyorum. Nedir bu, ne yapabilirim?
Farklı sürümleri de kurdum ama sonuç aynı Hasari hocam. Okulda cd kalitesiz diye düşünmüştüm ama sebep ondan da değilmiş. CDBurnerXP ile oldu.hasari' Alıntı:CD yazma özelliği bozulmuş olmalı.
SİRE' Alıntı:Farklı sürümleri de kurdum ama sonuç aynı Hasari hocam. Okulda cd kalitesiz diye düşünmüştüm ama sebep ondan da değilmiş. CDBurnerXP ile oldu.hasari' Alıntı:CD yazma özelliği bozulmuş olmalı.