Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu virüs için çözüm olabilecek tavsiyeleriniz var mı ? Virüs programı buluyor siliyor. Bilgisayarı açtığımda tekrar karşımda.
Combofixle tarattım,başlangıçtaki programları iptal ettim ama her açılışta virüs programı buluyor.
Kido virüsü windows açığını kullanarak, 445 portundan svchost.exe üzerinden ağda kolaylıkla yayılmaktadır.
Kaspersky anti-virüs yazılımı virüsü bulup silsede, windows güncelleştirmeleri tam olmadığı taktirde virüs
tekrar ağdan kolaylıkla bulaşabilmektedir. Çözüm olarak networkünüzde bulunan tüm makinaların windows updateleri
güncel olması gerekmektedir. Kido virüsünün kullandığı açığı kapatan windows update yamalarını aşağıda ki linkte
bulabilirsiniz. Aşağıda ki bulunan kido killer ve klwk trojan remover patch dosyalarını Kaspersky
Administration Kit üzerinden clientlara uzaktan uygulayabilirsiniz. Admin Kitten nasıl uygulanacağına dair video
anlatımını http://www.kaspersky.com.tr/update_sorunu.rar linkinden indirebilirsiniz.
Ek olarak İşletim sistemlerinizin sistem geri yükleme ( system restore ) , zamanlandırılmış görevler
( task schedule ) ve otomatik çalıştır ( autorun, autoplay ) bileşenlerini devre dışı bırakarak virüsün kendisini
bilgisayarlar üzerinde yenilemesini durdurabilirsiniz.
Bilgisayarım tek çalışırken bi sorun yok ama öğrenci bilgisayarları açıldı mı ses gidiyo bilgisayar acayip kasılıyor...hemenyardim hocam bu işin daha kısa ve kesin çözümü yok mu?