netbook asus mu samsung mu hangisini tavsiye edersiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogasbes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ogasbes

Aktif Üye
merhabalar
hepsiburada da incelediğim asus eee pc 1005PX ile samsung N150-NP03TR arasında karrasız kaldım özellik olarak aynı gözüküyorlar sadece samsung da 3 asus ta 2 adet usb var.
sadece internet (msn,facebook) ve basit işlemler için kullanacağım zira evde 2. bir bilgisayarımız var.
sizce hangisini tercih etmeliyim
önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Re: netbook asus mu samsung mu tavsiye lütfen arkadaşlar

hocam samsung n150 kullanıyorum 550e darty den almıştım h.burda da asus 650 galiba

hocam asus şu an itibariyle 684 samsung ise 646 fiyat farkı yok ama benim merak ettiğim atıyorum msn de görüntülü konuşma yaparken bir iki tane daha uygulama başlattınız bilgisayar zorlanıyor veya donmalar oluyor mu veya ne gibi durumlarda zorlanıyor
benim incelediğim kadarı ile asus biraz daha öne çıkıyor gibi
ama samsung un da led aydınlatma sistemi ve pil süresi cazip geliyor ayrıca tasarım olarak daha şık bayan olarak kırmızısını çok beğendim
bir de samsund da kart yuvası yok sanırım hocam rastlayamadım

performansından memnun musunuz hocam samsung un
heryerde biraz yavaş olduğundan bahsetmiş kullananlar

netbook kullanıcıları son zamanlarda epey arttı yokmu arkadaşlar yorum yapacak olan

Hocam benim laptop Asus, eşmin ise Samsung..
Öncelikle Asus gerçekten teknik servisiyle, ürünün fiyatıyla daha uygun.. Fakat Asus ların eski modellerinin kasaları biraz ince. Ama şimdiki kasaları daha göze hitap eden ve dayanıklı cinsten. Samsung unda ses çıkışları iydi. Siz bu özellikleri göz önünde bulundurun. Bana kalsa kesinlikle Asus derim ama kasayı iyi inceleyin...

teşekkür ederim hocam. şu an beni düşündüren sadece bazı yorumlarda samsung un hantal çalıştığı yazılmış.
sayfada yazılan ürün özelliklerine baktığımızda samsung la arasında hiçbir fark yok
işte kullanmadan performans hakkında sağlıklı bir bilgiye ulaşamıyorsunuz
1-2 gün içinde almak istiyorum
yanımda arkadaşım şu anda asus r101 kullanıyor
bilgisayar daha çok yeni 1 haftalık falan
şu an gayet güzel çalışıyor
bilmiyorum yaa kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum

Geri