NETBOOK DONANIMI (ACİL YARDIM)

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ben öğrenciyim şu an ve labtop alamadığımdan dolayı netbook alacağım da size bişey soracağım...Aşağıda söylediğim özelliklerdeki bir NETBOOK Delphi,
C sharp, SQL, visual studio vb... programları kaldırır mı ? cevap verirseniz çok sevinirim çünkü aldıktan sonra dediğim programları kaldırmazsa zor duruma düşebilirim....
(NOT: özelliklerdeki RAM 1 GB ama RAMI 2 GB olan başka bir netbook da alabilirim)

İŞLEMCİ
Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz. 512 KB Cache Bellek N450 İşlemci

İŞLEMCİ TÜRÜ
Intel Atom

RAM
1 GB DDR2 800 Mhz. (Max.2 GB) Ram

SABİT DİSK
250 GB SATA (5400 Rpm) HDD

OPTİK SÜRÜCÜ
Opsiyonel Sürücü

İŞLETİM SİSTEMİ
Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng

EKRAN KARTI
Intel GMA 3150 256 MB Ekran Kartı

EKRAN BOYUTU
10.1" LED Ekran ( 1024 X 600)

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1024 x 600

SES ÇIKIŞI
Stereo

Merhaba;

Delphi ve C # Mysql i orta seviyede kullanabilirsin ama. Dot net konusunda yazdığın özellikteki netbook sana yardımcı olamaz. Derleme esnasında sorunlar yaşarsın.
Ona vereceğin parayla muhtemelen büyük boyutlu bir cihaz alabilirsin. yine tam performans olmamakla beraber, dot net kullanabilirsin
İyi çalışmalar.

işlemcini n450 yerine n570 yaparsan çift çekirdek "1.66 Mhz işlemci, Ram'i de 2 GB yaparsan kaldırır.
ASUS 1015 serisi Netbook'ları söylediğim özelliklerde. Eşime aldık, düşük ayarlarda NFS Most Wanted bilem oynatıyor. Senin Delphi'yi SQL'i falan da kaldırır.

Fakat düşüncem ve önerim şu olurdu. Mevcut modeller 600-700 arası bir fiyata sahip. Üzerine 300-400tl daha koyup nomal özelliklerde bir notebook alırsan çalışacağın programlar daha performanslı olur. 1000 tl'ye ne modeller var piyasada. Öğrenci içinde çok uygun (fiyat-performans-kullanım açısından)

Geri