Netbook-projeksiyon bağlantı Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Projeksiyon cihazını masa üstü pc me bağlayınca görüntü alabiliyorum fakat netbook a a bağlayınca görüntü alamıyorum..Ne yapmam gerekiyo laptop için başka bi ayar mı yapmam gerekiyo .Yardımcı olursanız sevinirim...

fn+fonksiyon tuşlarından birisi ile harici ekran çıkışına geçiş yapılıyordur. fn tuşu ile üzerinde ekrana benzeyen simge olan fonksiyon tuşuna basmalısın.

sağ alt köşede ekran ayarları vardır. ordan monitör, çift ekran vb gibi ayarlamaları yapabilirsiniz

Hacker' Alıntı:
fn+fonksiyon tuşlarından birisi ile harici ekran çıkışına geçiş yapılıyordur. fn tuşu ile üzerinde ekrana benzeyen simge olan fonksiyon tuşuna basmalısın.

Fn+f4 yaptım..hala projeksiyonda görüntü yok...

fn tuşu ile paylaşım vermelisiniz
fn + f4 veya f5 tuş üzeride görürsünüz lcd ilk bastığınızda sadece projeksiyona
iki defa bastığınızda hem ekran a hem projesiyona görüntü verebilirsiniz

herhangi bir program kurulumuna ihtiyaç var mı yoksa direk harici monitör girişine takılınca çalışır mı??

arslan_1905' Alıntı:
herhangi bir program kurulumuna ihtiyaç var mı yoksa direk harici monitör girişine takılınca çalışır mı??

Herhangi bir program kurmanıza gerek yok. Ekran kartı sürücüsünün düzgün tanıtılmış olması yeterli.
Harici monitör girişine projeksiyonu bağladığınızda arkadaşların da anlattığı gibi Fn tuşu ile birlikte netbookunuzun modelinee göre fonksiyon tuşlarından birine daha basarak görüntüyü projeksiyona da aktarmalısınız.

Asus EEE PC 1000H netbook kullanıyorum. Bu modelde Fn+F8 ile görüntü aktarılıyor.
Şimdi windows 7 kurulu. win7 de Windows + P tuşu ile de aynı işlem yapılabiliyor

çok teşekkür ederim sizlere bilgilerinizi paylaştığınız için umarım yarın kolayca halledebilirim

Geri