E ertankaya Üye Mesajlar 14 Perşembe saat 22:26'de #1 Elinde net support 15 ***** i bulunduran var mı acaba?
BlackFrost Aktif Üye Mesajlar 168 Perşembe saat 23:03'de #2 Hocam var okuldaki PCde ama ilaç yok elimde. Derseniz göndereyim yarın.
E ertankaya Üye Mesajlar 14 Perşembe saat 23:05'de #3 kurulum dosyasını bulurum ama dediğiniz gibi ilacı da lazım
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,156 Perşembe saat 23:08'de #4 İlacı olan varsa harika olur BlackFrost' Alıntı: Hocam var okuldaki PCde ama ilaç yok elimde. Derseniz göndereyim yarın. Genişletmek için tıkla ... 15 kullanıyor musunuz hocam, yoksa denemek için mi kurdunuz?
İlacı olan varsa harika olur BlackFrost' Alıntı: Hocam var okuldaki PCde ama ilaç yok elimde. Derseniz göndereyim yarın. Genişletmek için tıkla ... 15 kullanıyor musunuz hocam, yoksa denemek için mi kurdunuz?
BlackFrost Aktif Üye Mesajlar 168 Perşembe saat 23:12'de #5 Hocam ETleri uzaktan kontrol edebilmek için kurarım denerim dedim de. Öyle kaldı denemedim daha. Şu anda 14 kurulu PCde.
Hocam ETleri uzaktan kontrol edebilmek için kurarım denerim dedim de. Öyle kaldı denemedim daha. Şu anda 14 kurulu PCde.
jrerkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 299 Dün 10:48 da #6 ilaçlı olandan elinde olan varsa bende isterim arkadaşlar.