Netsupport 15

Kodla Büyü
ilacı da var mı hocam ?
Rar içinde bir dosya var telefondan bakınca NSM.lic diye bir dosya var. Ama dosya adına dikkat edince bu ilacın netsupport manager için olma ihtimali var. Sonuçta iki programın isimleri benziyor karıştırmış olabilirler.

EVET SÜRÜM 15 AMA FULL DEĞİL. 40 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ 999 CLİENTLİ. BEN 14.5 TÜRKÇE SÜRÜMÜ PAYLAŞIYORUM. İGDRİVE İNDİRME LİNKİ EKLEDİM parola 12345

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Rar içinde bir dosya var telefondan bakınca NSM.lic diye bir dosya var. Ama dosya adına dikkat edince bu ilacın netsupport manager için olma ihtimali var. Sonuçta iki programın isimleri benziyor karıştırmış olabilirler.
Evet hocam olmadı, kabul etmedi bu dosyayı ekleyince.

• Beğen
Tepkiler: HBV
ben de bir ekleme yapayım o zaman

Setting the program mode by applying a registry key
Alternatively, if you are not using Active Directory Group Policy, you can manually edit the Tutor settings on the machine by adding a registry key in the Tutor Console Registry.

On the Tutor Console machine, open the Registry Editor (Regedit).
By default, the Tutor settings are saved in the User registry location. Navigate to:
HKEY_CURRENT_USER\Software\NetSupport Ltd\PCICTL\ConfigList\NetSupport School
In the main window, right click and select New > String Value.
Enter the String value name as Startup\ProgramMode.
Set the value to “1″, “2″or “3″ depending on what program mode you want to set as the default:
1 = Start the Tutor Console in Advanced mode.
2 = Start the Tutor Console in Intermediate mode.
3 = Start the Tutor Console in Easy mode.

Ben de NSS ile ilgili cevabını bulamadığım bir soru sorayım. Öğretmen bilgisayarında program açıkken sonradan öğrencinin biri bilgisayar açtığında otomatik olarak kilitleniyor öğrenci bilgisayarı. Ben bunu istemiyorum. Böyle bir ayar da bulamadım.

hocam ekran paylaşımı sırasında fare imlecim görünmüyor diğer bilgisayarlarda.bir de önceden kapatma yeniden başlatma yapabilirken artık yapamıyorum

Hocalarım ben net 14.5 kurdum 22 bilgisayardan 3 tanesi bağlanmadı nedeni ne olabilir ikinci sorum da şu öğrenci bilgisayarlarına öğrenci netsupporttu deneme olarak kurdum daha sonra aktifleştirmek için birşey yapmam gerekir mi yardımcı olursanız sevinirim saolun varolun

Hocalarım ben net 14.5 kurdum 22 bilgisayardan 3 tanesi bağlanmadı nedeni ne olabilir ikinci sorum da şu öğrenci bilgisayarlarına öğrenci netsupporttu deneme olarak kurdum daha sonra aktifleştirmek için birşey yapmam gerekir mi yardımcı olursanız sevinirim saolun varolun
Deneme sürümü yeterli bir işlem yapmanız gerekmez. Bağlanmayan cihazların oda isimleri ya yanlış girdiniz yada ağ bağlantıları kesilmiştir.

Tavsiyem öğretmen bilgisayarına 14 öğrenci bilgisayarlarına versiyon 15 kurun

hocam ekran paylaşımı sırasında fare imlecim görünmüyor diğer bilgisayarlarda.bir de önceden kapatma yeniden başlatma yapabilirken artık yapamıyorum
11 versiyonunu kullanırken bende de imleç sorunu oluyordu. Spot on the mouse diye imleci gösteren bi uygulama vardı onu kullanıyordum. güncel nss versiyonlarında imleç sorunu yaşamadım.

Hocalarım netsupport kurdum bilgisayara iki tane bilgisayar var 17 ve 18 nolu ikisi açıkken sadece birine bağlanıyorum ya birini kapalı tutmam gerekiyor yada rastgele ikisi açıkken diğerine bağlanıyorum soruna çözüm bulamadım varsa çözümünüz yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarın ağ adlarını kontrol eder misiniz aynı ise değiştirin.
Hocalarım netsupport kurdum bilgisayara iki tane bilgisayar var 17 ve 18 nolu ikisi açıkken sadece birine bağlanıyorum ya birini kapalı tutmam gerekiyor yada rastgele ikisi açıkken diğerine bağlanıyorum soruna çözüm bulamadım varsa çözümünüz yardımcı olursanız sevinirim

BBNET
Geri