ilacı da var mı hocam ?Bu 15 olduğunu iddia ediyor ama aslını astarını bilmiyorum.NetSupport_School_v15.x_Clients.zip
drive.google.com
ilacı da var mı hocam ?Bu 15 olduğunu iddia ediyor ama aslını astarını bilmiyorum.NetSupport_School_v15.x_Clients.zip
drive.google.com
Rar içinde bir dosya var telefondan bakınca NSM.lic diye bir dosya var. Ama dosya adına dikkat edince bu ilacın netsupport manager için olma ihtimali var. Sonuçta iki programın isimleri benziyor karıştırmış olabilirler.ilacı da var mı hocam ?
Evet hocam olmadı, kabul etmedi bu dosyayı ekleyince.Rar içinde bir dosya var telefondan bakınca NSM.lic diye bir dosya var. Ama dosya adına dikkat edince bu ilacın netsupport manager için olma ihtimali var. Sonuçta iki programın isimleri benziyor karıştırmış olabilirler.
Dosyada parola var sanırım.EVET SÜRÜM 15 AMA FULL DEĞİL. 40 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ 999 CLİENTLİ. BEN 14.5 TÜRKÇE SÜRÜMÜ PAYLAŞIYORUM. İGDRİVE İNDİRME LİNKİ EKLEDİM
şifre 1234; bbnet ; BBNET değil ;PEVET SÜRÜM 15 AMA FULL DEĞİL. 40 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ 999 CLİENTLİ. BEN 14.5 TÜRKÇE SÜRÜMÜ PAYLAŞIYORUM. İGDRİVE İNDİRME LİNKİ EKLEDİM
Deneme sürümü yeterli bir işlem yapmanız gerekmez. Bağlanmayan cihazların oda isimleri ya yanlış girdiniz yada ağ bağlantıları kesilmiştir.Hocalarım ben net 14.5 kurdum 22 bilgisayardan 3 tanesi bağlanmadı nedeni ne olabilir ikinci sorum da şu öğrenci bilgisayarlarına öğrenci netsupporttu deneme olarak kurdum daha sonra aktifleştirmek için birşey yapmam gerekir mi yardımcı olursanız sevinirim saolun varolun
Tavsiyem öğretmen bilgisayarına 14 öğrenci bilgisayarlarına versiyon 15 kurunHocalarım ben net 14.5 kurdum 22 bilgisayardan 3 tanesi bağlanmadı nedeni ne olabilir ikinci sorum da şu öğrenci bilgisayarlarına öğrenci netsupporttu deneme olarak kurdum daha sonra aktifleştirmek için birşey yapmam gerekir mi yardımcı olursanız sevinirim saolun varolun
11 versiyonunu kullanırken bende de imleç sorunu oluyordu. Spot on the mouse diye imleci gösteren bi uygulama vardı onu kullanıyordum. güncel nss versiyonlarında imleç sorunu yaşamadım.hocam ekran paylaşımı sırasında fare imlecim görünmüyor diğer bilgisayarlarda.bir de önceden kapatma yeniden başlatma yapabilirken artık yapamıyorum
Hocam lisans kuramadım şimdilik deneme sürümü kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz?Bu 15 olduğunu iddia ediyor ama aslını astarını bilmiyorum.NetSupport_School_v15.x_Clients.zip
drive.google.com
Hocalarım netsupport kurdum bilgisayara iki tane bilgisayar var 17 ve 18 nolu ikisi açıkken sadece birine bağlanıyorum ya birini kapalı tutmam gerekiyor yada rastgele ikisi açıkken diğerine bağlanıyorum soruna çözüm bulamadım varsa çözümünüz yardımcı olursanız sevinirim