A alevglu Site Gezgini Mesajlar 38 4 Kasım 2011 #1 netsupport school 8 de ö ğrencilerin flash takıp oyun kurmasını istemiyorum ne yapmalıyım
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 963 4 Kasım 2011 #2 8 i bilmiyorum ama 9 ve üzerinde cd, usb gibi engelleme seçenekleri var o sekmeye gelip block yapmanız yeterli
8 i bilmiyorum ama 9 ve üzerinde cd, usb gibi engelleme seçenekleri var o sekmeye gelip block yapmanız yeterli
ccaaggllaarr Aktif Üye Mesajlar 229 19 Şubat 2013 #5 bazen işe yaramayabiliyor. o açıdan pclere küçük reg dosyaları yada kullan çalıştır programlar var usb çıkışları kapatan... bunları da deneyebilirsiniz.
bazen işe yaramayabiliyor. o açıdan pclere küçük reg dosyaları yada kullan çalıştır programlar var usb çıkışları kapatan... bunları da deneyebilirsiniz.
atungad Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,030 19 Şubat 2013 #6 Bunu hallettik. Birde USB Disk Securty programında da mevcut bu seçenek. Onda hiç görmüyor. Bu programda görüyor sonra tıklayınca açmıyor.
Bunu hallettik. Birde USB Disk Securty programında da mevcut bu seçenek. Onda hiç görmüyor. Bu programda görüyor sonra tıklayınca açmıyor.