bakanlık birimlerinin ve milli eğitim müdürlüklerinin kullandığı e-posta sistemi.sgulkurusu' Alıntı:ne işe yarıyor bu site?
hugo4545' Alıntı:uzun zamandır siteye erişim yok.halen de yok.iptal mi oldu acaba.
Outlook programı ile hesabına ulaşıp temizlemek sorunu çözüyor. Birçok okulun mail adresi dolmuştu, ancak bu şekilde silebildik.bilogrt038' Alıntı:arkadaşlar bizim okulun mail adresi full dolmuş taşmış 2009 yılının bile mailleri var silmek için tek tek açıyorum çöp kutusuna basıyorum sildim diyor fakat tekrar geliyor toplu olarak silmenin bir yolunu bilen var mı silsinde tek tek de olur diyeceğim yardımcı olabilecek varsa sevinirim
ymb' Alıntı:Outlook programı ile hesabına ulaşıp temizlemek sorunu çözüyor. Birçok okulun mail adresi dolmuştu, ancak bu şekilde silebildik.bilogrt038' Alıntı:arkadaşlar bizim okulun mail adresi full dolmuş taşmış 2009 yılının bile mailleri var silmek için tek tek açıyorum çöp kutusuna basıyorum sildim diyor fakat tekrar geliyor toplu olarak silmenin bir yolunu bilen var mı silsinde tek tek de olur diyeceğim yardımcı olabilecek varsa sevinirim
tamam işte hocam mailler görünüyor orada sıkıntı yokta bu sertifika hatası neyin nesi. Explorer da choreme de hata veriyor. Mozillada denemedim muhtemelen ondada veriyordur.Metehan' Alıntı:Herhangi bir hata yok hocam şimdi girdim maillerede baktım sıkıntı yok. Sertifika istemesinden kaynaklanıyor.