Nimet Çubukçu’nun çizilmesinin nedeni

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Nimet Çubukçu, iki dönem oturduğu bakanlık koltuğunu bu dönem kaybetti. Kaybetmesinde iki önemli nedenin olduğu konuşuluyor.

Çubukçu, Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna oturduğunda bir süre selefi Hüseyin Çelik’in gölgesinden kurtulmaya çalıştı. Çelik’in yaptığı bir çok düzenlemeyi, “iz silme” adına değiştirme yoluna gitti.

Milli Eğitim camiası ile yıldızı bir türlü barışmadı. Önceki Milli Eğitim Bakanı’ndan yaka silken kesimler, aradan birkaç ay geçtikten sonra Hüseyin Çelik’i mumla arar oldular. Bu tepkilerini de her fırsatta ve her ortamda dile getirdiler.

KIYAFET DÜŞKÜNLÜĞÜ PARTİLİLERİ BIKTIRDI

Nimet Çubukçu, medya tarafından “en şık giyinen milletvekili” seçildiği günden bu yana parti örgütü için de çekilmez günler başladı. Parti yönetimi ve bakanlık yetkilileri Çubukçu’nun olduğu iki programı peş peşe hiç koyamadılar.

Nimet Çubukçu’nun olduğu iki program arasına mutlaka en az bir saatlik boşlu bırakma durumunda kaldılar. Örgüt ve bakanlık yetkilileri, sürekli Çubukçu’nun kıyafet değiştirme ve makyaj tazeleme için bir otel odası istedi.

Son seçim kampanyası döneminde ise Çubukçu’nun esnaf ziyareti ve halkla temastan kaçınması partilileri zor durumda bıraktı. Parti yönetimi, Çubukçu’nun uyumsuzluğunu bir şekilde en üste ulaştırmanın yolunu buldu.

http://www.memurlar7.com/siyaset/nimet- ... h3399.html

Çubukçunun değil bakan milletvekili yapılması bile hata idi. Çok yetenekli ve özel birisi olsa gerek ki, İstanbulda 1. bölge 1. sıradan aday konularak tekrar milletvekili seçildi. Yeniden herhangi bir bakanlığa getirilmemesine hayret ettim.

Çizilmesinin bir tek nedeni var o da seçim zamanının gelmiş olması. 5 sene sonra seçim olsa hala o koltukta olacaktı.

kıyafet ve hüseyin Çelik... Bunca olay boşuna Neden kıyafet ve hüseyin Çelik...

pardon ama bahsettiğiniz insan istanbul'da 1. sıradan millevekili adayıydı. Bakanlık verilmemiş olabilir. Bunu böyle komik nedenlere bağlamak anlamsız. MEB geleni yakıyor. Zor bir bakanlık çünkü.

Niye mi gitti? Eğitim camiasından o kadar tepki aldı ki, hala nimet olsaydı tepkiler gitgide daha da artacaktı... Şimdi yeni bakanla sular şuan biraz duruldu, herkes yeni olumlu gelişmeler olacağı umuduyla bekliyor. Kısacası bize geçici hafıza kaybı uyguluyorlar. İnş geçmişin izlerini silip temiz bir sayfa açarlar Milli Eğitim'de... Hayırlısı bakalım...

Nimet Çubukcu dün kocasından boşanmış. hayatında yepyeni bir sayfa açacak sanırım.

Eğitim ailesinde sorun yaşayan birini kaldırmaz diye harcandı.Haberlerde okudum. Tabiki bakan olarak kendi bakanlığındaki olayları açıklarken hatalarıda var yani bir dönem daha yurutemeyeceğı anlasıldı

Zarif bir bayan. Fotoğraflarda göründüğünden daha zarif ve güzel. Boşanmışta allan gönlüne göre birini versin. :). Bir BÖTE li sizi kurtara bilir :)
Kendini feda etmek isteyenler parmak kaldırsın :P
Ama sanırım beşeri münasepler konusunda abartılacak bir tarafı yok.

gelen gideni aratacağı için bence kadının aleyhine hiç konuşmayalım :D yakın zamanda ne iyi bakanmış kıymetini bilemedik diyeceğimiz günler gelebilir...

bence nimet adı gibiydi nimetti ama kıymetini öğretmenler bilmedi şah sultanı getirseler koysalar inanın yine beğenmez bu öğretmen milleti. çelikten de iyiiydi yeni gelendende ama ne yaparsın birilerinin ekmeğine kıl sürmedi ondan indirildi orası kesin.

gorilla' Alıntı:
bence nimet adı gibiydi nimetti ama kıymetini öğretmenler bilmedi şah sultanı getirseler koysalar inanın yine beğenmez bu öğretmen milleti. çelikten de iyiiydi yeni gelendende ama ne yaparsın birilerinin ekmeğine kıl sürmedi ondan indirildi orası kesin.

ne içirdiler yawrucum sana? :o :o :o

nimet çubukçunun partide hala olmasının tek nedeni parti kuruculardan biri olmasıydı.o yüzden vazgeçilmiyor kendinden.birde tayyibin eşiyle çok samimi.kolay kolay o koltuktan alınmaz! benim en çok şaşırdığım şey 2. kez bakan olmasıydı.üstelikte milli eğitim! ilk olarak bakan yapılması kurucu olduğu için ağır toplardan olmasıydı ve aileden ve kadından sorumlu tek verilebilecek insan çubukcuydu.bu bakanlıkta hiç bişey yapmamasına rağmen sırf emine hatunla olan muhabbetinden dolayı milli eğitim verildi.üstelik bu da kendi isteğiydi.çünkü ilk olmak istiyyodu.başbakanda nasıl olsa müsteşarlar yol gösterir diye tuttu bunu milli eğitime verdi.4 sene fiyaskoyla sonuçlanınca geri çekti.zaten artık emine hanımlada eskisi gibi değiller.dikkatli izleyin beraber olduklarında.. sadece bi dönem mv ara verdirirler tekrar mv olur.kolay kolay partiden yollanmaz.aliye kavaf gibi inatçı değil çünkü.biliyo nasıl hareket etmesi gerektiğini.başbakanın gözünden düşmesi kendine bağlı.onuda göze almaz karakteri buna izin vermez.

boşanmasını bende okudum.gitmiş dilekçe vermiş 2 saat içinde jet boşanma gerçekleşmiş.bakan olmanın faydaları:) mahkemeler size amade! üzüldüm boşanmasına ama bi kadının yada erkeğin siyasetle uğraşması zaten aileyi yok saymasından geçer anca.siyasette bulunup mutlu olan aile çok nadir.erkekler için daha kolay belki .eşini sürekli yanında taşıyabilir ama bayanlar zor..

fazla kafanızı yormayın arkadaşlar başbaşa bi yemekte yakalanıyolar hemde onu koruyup kollayan bir başbayana (; orda kopuyor işler devamıda eşinden ayrılması sonucu bunu gazteler bile yazamıyo anlayana.....

BBNET
Geri