Nisan’da Öğretmen Ataması Var mı?

Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ocak ayında 15 bin atama yapılmasına rağmen öğretmen açığı bitmiyor. Açığın kapanması için öğretmenler Nisan ayında 40 bin atama daha yapılmasını talep ediyor.Öğretmenler, “Ocak’ta yapılan atama yaraya tam merhem olmadı. Yıllardır atanacağımız günü bekliyoruz. Nisan’da açılacak 40 bin kadro yüzbinlerce kişiyi sevindirecektir. Ücretli öğretmen sistemi bitirilmeli ve kadro açılmalı” dedi.

İşletme mezunu matematik dersine giriyor...
İktisat mezunu fen bilgisi dersine giriyor...
Cami imamı din kültürü dersine giriyor...

Ücretli öğretmenlik amacını aşmıştır, hem öğretmenliği hak edenlerin öğretmen olması ve hem de eğitim kalitemizin artması adına bu sistem düzeltilmeli.

bana gore secim var ve bu is dillendirilirse kesinlikke olur . her secim oncesi bu tip seyler dillendirilirse olur.BIR OY BIR OY MANTIGI

Seçim öncesi her ortamda dile getirilirse yapılacağını düşünüyorum. 2011 de 30 bin alım olmuş.

hayatda olmaz hocam yani seçim var diye atamamı yapılır. Bu zihniyet değişmeli artık. İnternetde yalan yanlış asbaragas haberleri bu sitede yazmayalım barii. Devletin bir takvimi var planı var.Herkes istedi diye atama yapsalardı. Herkes devlet memuru olurdu. Diyorum kendi görüşümdür. Saygılar

Geri