Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadşlar okullardaki bilgisayarlarda nod32 kurulu ve sürekli günceleştirin diye uyarı veriyor. güncelleştiriyorum yine aynı uyarıyı veriyor ne yapmayalım yardımlarınızı bekliyorum
güncel key girmeniz gerekiyor hocam.bu keyler güncelliğini sık sık yitiriyor. keybulucu progrmlar mevcut internette. bulamazsanız mail adresinizi pm atın göndereyim...
hocam onun yerine bedava antivir var kur gitsin. Keyle falan da uğraşmıyorsun. Nod32 varken uyarılardan, hocaların sorularından bıkmıştım. Ne zaman key karalisteye düşse idareciler çağırıyordu. üstelik usb virüslerinin önüne falan da geçemiyorduk. 1 yıldır antivir free kullanıyorum. ne virüs bulaştı ne de soru soran oldu.
hocam okulda kimse lisansına para vermez. güncelle ya da update'i seçtiğiniz zaman lisanslı olup olmadığını belirtir size. Sürümü 3.0'ın altındaysa örneğin 2.7 gibi. Düşünmeden kaldırın yoksa usb virüsleri bilgisayarda cirit atar.