NOD32'de taramadan sonra neden sil butonu yok?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bt sınıfında 2 pcye nod 32 eset smart 4 kurdum. d yi tarattırdım 30 kadar, diğerinde de 40 kadar virüs buldu penceerede gösteriyor ama sil butonu yok sadece olan virusleri gösteriyor, tamam butonu var sadece nasıl sileceğim virüsleri nod32 ile? bulduğu virüsler win32/sality diye başlıyor

D'nin üzerinde sağ tıklayıp tara demeyeceksiniz. Eset'in penceresini açacaksınız, sağ alt köşedeki simgesine tıklayarak. Oradan bilgisayar taraması yaptıracaksınız. Sizin yaptığınız şekilde sadece virüsleri gösteriyor. Bu da programın bir saçmalığı kanımca.

evimde ttnetin mcafee virüs programını kullanıyorum ayda 3 tl sorun yok
okulda sağdan soldan bulduğum nod32 ,avira free sistemleri kullanıyorum ama nafile

arkadaşlar bence şu anda en iyi antivirus eset. arkadaşın sorusuna gelince taramadan sonra nod 32 hemen altındaki gelişmiş seçeneklerden dosyaları temizle dersen hepsini temizler.

fahrican' Alıntı:
Nod32 yerine Avira nın ücretsiz versiyonunu kullanın.

hocam avirayı kaldırmaıyor pcler exper kasa celeron işlemci, çalışmıyor avirayı kurunca... esette de sil butonunu bulamadım bugün girmetiğim tıklamadığım yeri kalmadı... ne kurdum anlamadım eset smart security 4 kurdum... nereden bulabilirim sağlam bi eset.?

hocam eset ten vazgeç eski versiyonlarla alakası kalmadı. Ne kadar problemli virüslü trojanlı bilgisayar geliyorsa tamire hepsinde eset var cidden :)

yani sadece virüsleri görüyorum silemedim daha... hem de win/32 sality... bugün office .exe dosyalarına bulaştı.... :verymad:

nod 32

Ekli dosyalar

• nod.JPG
    nod.JPG
    48.8 KB · Görüntüleme: 2,315
Geri