NOKİA Lumia 1520

Kodla Büyü
yazın almaya karar vermiştim hocam, baya araştırdım çok stabil olduğunu ve şarj süresinin çok uzun olduğunu öğrenmiştim. telefonu kısa bi süre inceleme fırsatım oldu. bence mükemmel bi telefon. uygulamalarla çok haşır neşir olduğum için ve market olayında da google playden baya geride olduğu için üzülerek alamadığım telefon.

uygulama çok da önemli değil diyosanız çok düşünmeden alın derim. boyutlarının çok büyük olduğunu düşünüyosanız 930 modeline de yönelebilirsiniz.

ha bu arada ben ne mi yaptım? lg g2 aldım. 4 aydır kullanıyorum. çok da memnunum. lg g3'e fazladan 600 lira vermek istemedim. iyiki de vermemişim. her işimi görüyor

Nokia mı bedava verseler kullanmam.
(önce ki telefonum Nokia idi. Avea nın büyük boy kazığı olmuştu ! )

Şu operatör lerden telefon alanlara (hani tarifenize ek .... ile başlayan) şaşiyorum. Zaten telefonun fiyatini uzerine bindiriyorlar.

1320 kullanıyorum harika telefon. Aslına bakarsanız güzel olan telefon değil de indos phone 8.1 . Akıyo telefon ve androidteki gibi tkılmlaar vs. yok. Pili de 2 gün rahat gidiyo.

Re: Ynt: NOKİA Lumia 1520

fatihpc' Alıntı:
1320 kullanıyorum harika telefon. Aslına bakarsanız güzel olan telefon değil de indos phone 8.1 . Akıyo telefon ve androidteki gibi tkılmlaar vs. yok. Pili de 2 gün rahat gidiyo.
Uygulama çeşitliliği nasıl acaba...

Re: Ynt: NOKİA Lumia 1520

ahmetarif21' Alıntı:
fatihpc' Alıntı:
Uygulama çeşitliliği nasıl acaba...

Aklınıza gelen popüler uygulamalrın hemen hemen hepsi var. Yotube yok ama Tubecast uygulamasını kullanıyorum ve orjinaliden dah güzel diyebilirim. WP de kutucuk tasarımı ve live boxlar harika birşey. ve tabiki donmaması da bir artı.

Ben Android'in hantallığı, Apple'nin pahalılığı sebepleriyle Lumia 1020 aldım. Çok memnunum. Şişme, takılma yok, batarya çok uzun gidiyor. 3 günü rahat çıkarıyor benim kullanımıma göre. Uygulamalarda bazen sıkıntı olabiliyor; ama en azından Google Play gibi çöplük değil. Kaliteli uygulamalar mevcut. Mobil dünya böyleyse benim için Lumia bir numaradır.

ahmetarif21' Alıntı:
youtube neden yok

Google uygulama çıkaarmıyor WP için. Tabiki şimdilik bu böyle. Ama dediğim gibi tubecast kullanıyorum tabletimdeki youtube uygulamasından en az on kat daha güzel.

bu arada nokia ismi tarihe karışıyor, ilk MICROSOFT markalı telefon çıkmak üzere. bence bi süre daha bekleyip MICROSOFT markalı bi telefon almak daha afilli olabilir :++:

kesinlikle windws phone öneririm. bir daha telefon alırsam da yine wp yüklü bir telefon tercih ederim. akıcı bir kere, donma, kasma gibi bir sorunun olmaz, güncelleme konusunu zaten microsoft ayarlıyor. tek eksiği uygulama sayısı olabilir ama arkadaşların dediği gibi bir çöplük değil. zaten kullandığımız adam akıllı 3-5 uygulama var, onlarda wp'de var.

Bende nokia 720 kullanıyorum..Telefon kalitesi sağlamlığı akıcılığı çok iyi ama benim için önemli olan kelimelik, candy crush gibi oyunlar ne yazıkki yok.. :) donma kasılma yok denecek kadar az..Kamerası 5 mp o yüzden bana yetmedi..Şarjıda 2 güne yakın gidiyor..Ama güzel uygulamaları da var mesela explorer ve arama engelleme programları bence harika :)

Benim yorumlarım:

1. Eğer lumia ailesinden alacaksanız ekran büyüklüğü vs. açısından 1520 alın. Ya da yeni amiral gemi 930 alın.

2. Uygulama sayısının android ve ios'a göre az olması sizi yanıltmasın. Gerekli ne kadar uygulama varsa hepsi zaten mevcut. Sadece çöplük değil o farkı var. Yani sana twitter, facebook, navigasyon, oyun falan lazım. Pusuladır, namaz vaktidir bunun gibi ufak uygulamalar da kuracaksın diyelim. Bunlar zaten var mı, evet var. Tamam yeter daha ne istiyorsun. İllede android çöplüğünde mi eşeleneceksin?

3. Nokia da kasa her zaman çok iyi ve sağlamdır. Geçen haberde vardı. Adam denize düşürmüş bir şey olmamış diye.

halk' Alıntı:
Benim yorumlarım:

1. Eğer lumia ailesinden alacaksanız ekran büyüklüğü vs. açısından 1520 alın. Ya da yeni amiral gemi 930 alın.

2. Uygulama sayısının android ve ios'a göre az olması sizi yanıltmasın. Gerekli ne kadar uygulama varsa hepsi zaten mevcut. Sadece çöplük değil o farkı var. Yani sana twitter, facebook, navigasyon, oyun falan lazım. Pusuladır, namaz vaktidir bunun gibi ufak uygulamalar da kuracaksın diyelim. Bunlar zaten var mı, evet var. Tamam yeter daha ne istiyorsun. İllede android çöplüğünde mi eşeleneceksin?

3. Nokia da kasa her zaman çok iyi ve sağlamdır. Geçen haberde vardı. Adam denize düşürmüş bir şey olmamış diye.

yararlı bir yorum...

Geri