NOKİA Lumia 1520 kullanan var mı? Yorumlarınızı alabilir miyim?
Uygulama çeşitliliği nasıl acaba...fatihpc' Alıntı:1320 kullanıyorum harika telefon. Aslına bakarsanız güzel olan telefon değil de indos phone 8.1 . Akıyo telefon ve androidteki gibi tkılmlaar vs. yok. Pili de 2 gün rahat gidiyo.
ahmetarif21' Alıntı:Uygulama çeşitliliği nasıl acaba...fatihpc' Alıntı:1320 kullanıyorum harika telefon. Aslına bakarsanız güzel olan telefon değil de indos phone 8.1 . Akıyo telefon ve androidteki gibi tkılmlaar vs. yok. Pili de 2 gün rahat gidiyo.
ahmetarif21' Alıntı:youtube neden yok
fatihpc' Alıntı:ahmetarif21' Alıntı:youtube neden yok
Google uygulama çıkaarmıyor WP için. Tabiki şimdilik bu böyle. Ama dediğim gibi tubecast kullanıyorum tabletimdeki youtube uygulamasından en az on kat daha güzel.
halk' Alıntı:Benim yorumlarım:
1. Eğer lumia ailesinden alacaksanız ekran büyüklüğü vs. açısından 1520 alın. Ya da yeni amiral gemi 930 alın.
2. Uygulama sayısının android ve ios'a göre az olması sizi yanıltmasın. Gerekli ne kadar uygulama varsa hepsi zaten mevcut. Sadece çöplük değil o farkı var. Yani sana twitter, facebook, navigasyon, oyun falan lazım. Pusuladır, namaz vaktidir bunun gibi ufak uygulamalar da kuracaksın diyelim. Bunlar zaten var mı, evet var. Tamam yeter daha ne istiyorsun. İllede android çöplüğünde mi eşeleneceksin?
3. Nokia da kasa her zaman çok iyi ve sağlamdır. Geçen haberde vardı. Adam denize düşürmüş bir şey olmamış diye.
bomax01' Alıntı:hocam kullanmadım ve bilmiyorum.