Meraba arkadaşlar, 17 Nisan 2010 tarihinde Teknosadan Nokia 5800 telefonunu aldım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşatmadı bana. Ama dünden beri kendi kendine sürekli açılıp kapanıyor. İnternette biraz bakındım forumlara, hepsi piliyle telefonun temassızlığından olduğunu söylüyor fakat sanıyorum bendeki durum biraz farklı çünkü üstteki açma-kapama düğmem çalışmıyor daha doğrusu kendi kendine çalışıyor. O yüzden kaynaklandığını düşünüyorum.
Öncelikle sizden birinin başına böyle birşey geldi mi, geldiyse ne yaptınız? Garantiye gönder diyenleriniz olacak fakat ben garanti belgemi ve faturamı kaybettim. Ayrıca kredi kartıylada ödemediğim için ekstrelerime bakamıyorum. IMEI numarasıyla herşeyi görebiliyorlar sonuçta ama kabul ederler mi?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Teşekkürler.
Öncelikle sizden birinin başına böyle birşey geldi mi, geldiyse ne yaptınız? Garantiye gönder diyenleriniz olacak fakat ben garanti belgemi ve faturamı kaybettim. Ayrıca kredi kartıylada ödemediğim için ekstrelerime bakamıyorum. IMEI numarasıyla herşeyi görebiliyorlar sonuçta ama kabul ederler mi?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Teşekkürler.