nokia 5800 Xpressmusic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Kullanıyorum güzel cihaz. Telefonun bir sürü özelliği var ama daha yakından tam anlamıyla kurcalayamadım doğrusu. Fiyatı baya düştü. 500 tl altı bir telefon alacak olunsa kesinlikle bunu öneririm. Eksikleri ve eksileri yokmu var ama bu fiyata bu kadar özelliği ve nokia markasını almış oluyorsunuz. Tavsiye ederim.

güzel sesi var ama 3g ye layık bi telefon 3gli deil para biriktirip :!: buraya dikkatt :!: ondan almak istiyorummm :arrow: babamında katkılarıyla tabi

anonim??' Alıntı:
güzel sesi var ama 3g ye layık bi telefon 3gli deil para biriktirip :!: buraya dikkatt :!: ondan almak istiyorummm :arrow: babamında katkılarıyla tabi

hocam ben özelliklerine baktım da 3g var sanırım yanlışınız olmasın.

yildizgecidi1' Alıntı:
Kullanıyorum güzel cihaz. Telefonun bir sürü özelliği var ama daha yakından tam anlamıyla kurcalayamadım doğrusu. Fiyatı baya düştü. 500 tl altı bir telefon alacak olunsa kesinlikle bunu öneririm. Eksikleri ve eksileri yokmu var ama bu fiyata bu kadar özelliği ve nokia markasını almış oluyorsunuz. Tavsiye ederim.

hocam kullandığınız kadarıyla eksikleri nedir acaba.

Kardesime aldık yeni, süper bi telefon. Dokunmatik ekran sizi korkutmasın, bikaç güne kolaylıkla alışıyorsunuz. Heryerden internete bağlanabiliyrsunuz. Geçende sokağın ortasında bi wireless buldu ve internete giriverdi hemen. Sesi zaten harika çünkü müzik için üretilmiş. Son derece hızlı zaten 8gb hafiza kartı veriyorlar yanında. Çok şık duruyo. Benim düşüncelerim bunlar. Umarım yardımı olmuştur.

galiba bu telefonu çok fazla kullanan olmamış. fazla tercih eilmiyormu acaba.

süper bir telefon ben de uzun zamandır arastırıyorum almaya karar verdim inşallah

Ben 1 aydan çoktur kullanıyorum bu telefonu gayet güzel. Şimdilik memnunum tavsiye ederim şahsen.. kablosuz internet özelliği muhteşem, sesine diyecek yok ayrıca 3g si de var, kamerası iyi 3,2 mp ama bence gayet kaliteli. tuş kilidi ayrı bir ekol :)

telefon fazla şişiriliyo hocam. fotoğraf çekme özelliği hoşuma gitmedi. carl zeiss mercek var ama hikaye. şarjı müzik dinlersen iki gün gitmiyo. en fazla 4 gün gidio. onda da hiçbişey yapmazsan. nokia nın n79 modeli var. tam bi fotoğraf manyağı. 100 daha koy onu al derim. dokunmatik ekran çok kirleniyo 5800 da. ama Allah var müzik kalitesi süper. wifi si var. internete girebiliyosun. 8 gb hafızası da cabası. kullanım amacına göre tel al derim hocam. iyi akşamlar

3G'li olsun,dokunmatik olsun vede kaliteli olsun diyosan bu telefon tam da bunu tarif ediyor. Yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum. 800'lerden 500'e kadar düştü. Hatta 480'e bile düşmüştü bir ara. Ben de şu an telefon alsam kesinlikle bunu alırım. hepsiburada.com'daki yorumları okuyunca da fikirinizi verirken daha rahat vereceksiniz... Hayırlısı olsun...

Kamerası çok iyi performans göstermiyor, özellikle ışığın az olduğu çekimlerde. Diğer özellikleri olabilecek en iyisi.
Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Geri