Nokia C6---C7??

Kodla Büyü
C7 kullanıcısı olarak gayet memnunum telefonumdan. Ekran kalitesi, hızı, özellikle kamerası ( nHD diye geçer, C6'da yok ) gerçekten de çok iyi. tek kötü tarafı bazen ekran kilitlenebiliyor ( donabiliyor ). Uzun lafın kısası C7 :)

Bende c7 kullanıyorum.
3G modem olarak internete bazen avea üzerinden wi-fi GPRS olarak bağlanıyorum. 350kb/sn üzeri hızla dosya indirdiğim oldu.
Araç içinde yol bilgisayarı oldukça hızlı ve türkçe onsuz yapamam.Haritasıda güncel
İşletim sisteeminin ekim ayında ücretsiz update si var.
Browser olarak opera kullanıyorum ve sörf keyfi tablet pc lerden daha iyi

bende c7 almayı düşünüyorum ama internetten değil. adana real nokia mağazasında 820TL demişlerdi. hemen bitişiğinde turkcell 940 dedi :)

arkadaşlar o paraya samsung i9000 alinir. Almisken android almak lazım.
alalimbakalim.com/urun/en-ucuz-samsung-i9000-android-21-isletim-sistemi-ve-1-ghz-islemcili-cep-telefonu.aspx

bizim bir arkadaşta vardı ikide bir kapanıp açılıyordu. birkaç kere servise göndermiş çözememişler. ama belki şansına öyle denk gelmiştir. ceco'nun dediği gibi android de deneyebilirsin.

Hocam hangisini alırsan al ama şu linki verdiğin yerden "KESİNLİKLE ALMA" . Çünkü sadece almış olursun ama eline ulaşmaz .. öyle günleeeeer boyu çıkışa hazır olarak bekletirler ... Ben 1 haftadır siparişimi iptal edip paramı iade almaya çalışıyorum ama nafile :(

C6'yı kullanmadım ancak C7 kullanıyorum memnunum herşeyi güzel arada bir ekranı donuyor kısa süreli, kamerası, ekran kalitesi, hızı herşeyi çok iyi.
Vatan'ın sitesine de bakın alacaksanız ben 3 ay önce 815 TL'ye aldım Vatan'dan internet üzeri, memnunum

C6 symbian, C7 android diye biliyorum hocam symbian telefonlar çok yavaş dokunmatiği geç algılıyo C7 bence eğer almadıysan tabi.. :)

Geri