nokia e72

Kodla Büyü

sevdiceğim

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar nokia e72 almak istiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. aranızda kullanan var mı? eksiği artısı.... :?:

@only61 hocam teşekkür ederim HTC Chacha modelini beğendim. acaba bu siteden alsam güvenilir olur mu yada sizin önerdiğiniz başka bir siteden?

hocam e72'den mümkünse uzak durun. Ben aldım yaklaşık 2 yıl oldu. Sürekli kitleniyor. 2 uygulama açtınız mı hafıza dolu uyarısı verip kasılıyor telefonu yeniden başlatmadınız mı eziyet halini alıyor telefonu kullanmak. Klavyesi rahat ancak şimdi alacak olsam dokunmatiklerden alırdım. Ekranı artık ihtiyacı perk karşılamıyor dokunmatiklerde gördüğünüz geniş erkan imkanı e72 de yok. Küçük ekrandan internette gezinmek de pek keyiflli değil.

Bana göre telefon alacaksanız ya android 4.1.1 yüklü cihaz yada iphone 4s alın derim, ios arayüzüne yaklaşabilen en iyi anroid sürümü 4.1.1 jelibon dur. şu anda sadece samsung galaxy nexus ta var. ama yakında htc onex e ve sg 3 e gelir. eğer bunları alamıyo iseniz android 4.0.1 yani ice cream sandwich sürümü yüklü başka bir cihaz alabilirsiniz. bu sürümde seçenek çok huawei p1 modeli bile düşünebilirsiniz.

sevdiceğim' Alıntı:
@only61 hocam teşekkür ederim HTC Chacha modelini beğendim. acaba bu siteden alsam güvenilir olur mu yada sizin önerdiğiniz başka bir siteden?

BU SİTE UCUZ VE GÜVENLİDİR...

ben burdan 3 laptop , 1 cep telefonu , çeşitli bilgisayar parçaları aldım....hızlı ve kaliteli...personeli de ilgili ;)

sevdiceğim' Alıntı:
hocam samsung galaxy y pro nasıl sizce?

Hocam samsung galaxy y kullanıyorum tek eksiği ekran küçük ve flu. çalıştırıyor. Alacaksanız bu modelin bir üstü var galaxy acem onu öneririm. Fiyatina uygun.

Hocam ben alalı 2,5 yılı geçti, dokunmatiklerin yeni yeni çıkmaya başladığı dönem için alınabilecek güzel telefonlardan biri idi. İnternette gezinmek için ekranı yetersiz kalıyor. Şu an ona verilecek paraya çok daha güzel android işletim sistemli dokunmatik modelleri almak daha mantıklı.

Geri