Nokia N9 Şarj Olmuyor - Telefon Açılmıyor Yardım Lütfen !!!

Kodla Büyü

KingSkrupellos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Telefonda servise götürmeden önce evdeyken şarjdaydı. Konuşuyordum ama konuşurken '' Şarj doluyor '' daha sonra kabloya ve elektriğe bağlı iken bile '' Batarya nerdeyse bitiyor '' ve '' Güç tasarruf modundan çıkılıyor '' daha sonra '' Güç tasarruf moduna giriliyor '' gibi problemler aldım. Servise götürmeden önce yaklaşık 7 saat elektrikte kaldı ama sadece yüzde 6dan yüzde 26ya getirmiş. Ve beni çok şaşırttı.Daha sonra benim orjinal şarj aleti ile şaarj etmiyor diye başka arkadaışnkini taktım daha sonra çıkarmya çalıştım çıkardım ama kendiminkini taktım daha sonra nolduysa şarj sokulan yer kırıldı. Şimdi servise verdim ama Nokia servisi değil normal telefon tamir ediciler. Bu arada 40 TL masraf oldu durup dururken. Telefon şimdi hiç şarj almıyor ve açılmıyor. Güç tasarrufunda kullanıyordum. Bimeksden almıştım ve nokia harici bir yere verdiğim için galiba yapmazlar diye düşünüyorum.Telefona açma tuşuna bi 30 saniye filen basınca bir tepki geliyor dıt sesi geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Servise vermeden önce normaldi ama noldu bilmiyorum. Şuan halen serviste. He bu arada adam yeni şarj soketi taktı ve eve götürdüm ama eve gidip takınca şarj soketi ile birlikte çıktı ve geri götürdüm uğraşssın dursun napıyım ya. En son verdiğimde yüzde 1deydi batarya. Şimdi Sizden telefon nasıl açılır ve adam şarj soketi taktığı halde niye şarj olmuyor onu sormak istiyorum ? Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen. İlk kez böyle bir problemle karşılaşıyorum.
nokia_n9-00_black_main-overview.jpg

Re: Ynt: Nokia N9 Şarj Olmuyor - Telefon Açılmıyor Yardım Lütfen

KingSkrupellos' Alıntı:
guncel lütfen bilen birisi yada çözüm önerisi olan baksın

forum.maxicep.com
burada bulabilirsiniz hocam cevabı, meego-maemo sistemli telefonları bilen birisi nadir çıkar bizim forumda

Geri